Skocz do zawartości
dylu_pl

Przy Przegladaniu Neta Zawieszka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! problem z zawiechami czesto sie pojawia ale ja nie znalazlem odpowiednika mojego problemu

Otoz:

Robie cos przegladam strony slucham Winamp'a i nagle zawiesza sie komp i ani nie rusze kursorem, klawiatura i reszta tez nie drgnie tylko zostaje twardy reset

Czasem przed tym ekran mignie na czarno

Zdarzaja sie tez Blue Screeny i krzyczy o pliki

win32k.sys

SYMIDS.SYS

ntoskrnl.exe - ten najczesciej

dump_scsiport.sys

Procek grzeje sie max do 56 stopni w duzym stresie

pojawia sie jeszcze komunikat Probably caused by : Unknown_Image

Problem wystepuje tylko wtedy gdy przegladam strony www w grach nie istnieje

Prosze o rady

System to XP professional

------------------------------------

Athlon 3000 XP, DDR 512 x1, 80 gb WD, GF 5500FX 256 TV out, Chief 360 202, SB live 5.1 OEM, Gigabyte 7VT600P, Pentagram AluCu

Edytowane przez dylu_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pokombinuj ze sterami do grafiki. Moj szwagier mial to samo a ma gf fx5500. Wieszal sie w przerznych sytuacjach. Raz w grach raz ogladajac film a raz jak jeszcze nie zdazyl sie windows odpalic:d. Manialem rzezbilem i wkoncu przestalo sie wieszac. Zmiana sterow pomogla.

Edytowane przez males66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wcale w Memteście wyjść nie musi => ja miałem ten problem i tydzień się męczyłem, bo memtesty nic nie wykrywały... Tylko Prime95 się wywalał... A to była jednak pamięć i musiałem bios'a na CPC OFF (1T Command Disable/2T ON) wziąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi