Gość Szymon-web Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam zainstalowany win xp :excl: Ale jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa wyskakuje mi cos takiego: ,,Boot Failure Reboot And Select Proper Boot devince press and key when redy" Wtedy musze włożyć płytkę xp-eka i uruchomić konsole odzyskiwanie wpisać fixboot oraz exit :( :( Myślałem ż to coś w ustawieniech biosu ale jak wchodze do biosu i ustawienie rozruchu ale bios mi nie wykrywa dysku kiedyś wszystko chodziło dobrze minie 10 minut za nim włoncze kompa może wy coś poradzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Reset ustawien bios. Nie ustawiaj dysku (przez wykrywanie) tylko daj na Auto - wtedy bedzie sam wykrywal i powinno pomoc. Sprawdz tez tasmy i zasilanie (kable) oraz napiecia (najlepiej w biosie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...