.Primitive Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Szczerze powiedziawszy na kręceniu nie znam kompletnie... Z pomocą narzędzia ATITool przetaktowałem go z 400(procek) / 300(pamiec) na 501 / 330 - bez dodatkowego chłodzenia. Da się jescze bardziej to tak spokojnie do ilu? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ehhh, skoro masz ATIToola to on Ci pomoze w dobraniu odp. taktowan! Zadajac takie pyt. na forum nie dostaniesz innej odp. niz "sam musisz wyczyc" ;) Kazda karta inaczej sie kreci, wiec nawet uzytkownicy radkow x600pro moga sie wypowiedziec "moj do 600/700 " Ty tak walniesz i sie zjara ;) Looknij jaki masz dostęp pamiatek, jak sie karta zachowuje przy podnoszeniu taktowan, jaka wydziela temp. i dobierz samemu, najlepiej edytujac w Rabbicie i Flashromem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A ja mam takie pytanko: czym właściwie różni się Radeon X300 od Radeona X600? Nie chodzi mi tylko o różnice w taktowaniu,bo to to już zależy od producenta,ale o dane chipsetu graficznego.Jeśli ktoś zna stronke z porównaniem tych Radków to prosiłbym o linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...