durek5 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 :D WITAM mam pewien problem a mianowicie chodzi mi oto że chciałbym zasysnąć archiwumm gg z kompa takiego jednego typa który mi świni troszke potrzebuje jego archiwum gg ale niewiem jak sie włamać na jego kompa czy woogle istnieje taka mozliwość a może ktoś z was zna jakieś programy do zrobienia takiej operacji??Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 LOL!!! co to ma wspolnego z intelem?? a moze twoj komp ma intel albo tamten:)) BAN BAN BAN mu dac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 :D WITAM mam pewien problem a mianowicie chodzi mi oto że chciałbym zasysnąć archiwumm gg z kompa takiego jednego typa który mi świni troszke potrzebuje jego archiwum gg ale niewiem jak sie włamać na jego kompa czy woogle istnieje taka mozliwość a może ktoś z was zna jakieś programy do zrobienia takiej operacji??Prosze o pomoc. 1282301[/snapback] BANANA MU!!!! a operacja to by sie tobie przydała bo nawet nie wiesz w jakiej kategroii co pisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...