Xytras Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam, szukalem na forum tematów o podobnym problemie jednak niczego sie nie doszukalem, czyzby byl az tak rzadki ?? Hmmm bo mam taka pilna potrzebe aby zmienic w tym programie dzwieki nadchodzacej wiadomosci i sygnalu dostepnosci, nieda sie tego zrobic tak jak w GG (a do uzywania tego juz nikt mnie nie zmusi, jest daremny) wiem tylko tyle ze mozna zmieniac gotowe schematy, jednak ja mam swoje wlasne dzwieki i chcialbym aby wlasnie te dzwieki byly wykorzystywane przez TLENA, moze jest jakis program do tworzenia takowych schematów??? Prosze nie bijcie mnie jezeli to jest jakies banalne pytanie, dla mnie nie jest to oczywiste, dlatego w razie czego prosze o łaskę :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Tlen.pl\skins\sound_sets\ Tworzysz folder którego nazwa będzie nazwą wyswietlaną w tlenie jako zestaw dzwięków. Do srodka wrzucasz pliki dzwiękowe z odpowiednimi nazwami(nazwy masz w standardowy). I teoretycznie powinno działać, ale nie sprawdzałem, bo mam wyłączone wszystkie dzwięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wszystko dziala, banalne pytanie ze az wstyd :oops: Ale dziekuje za szybka odpowiedz :D pozdraiwam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...