_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Tak sie wlasnie zastanawiam czy bawic sie w odblokowanie mnoznika na moim Xp1700+ (AGOIA).Teraz biega na fsb160 co daje model 2100+.Jak myslicie warto sie w to bawic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Hmm ,mysle ze zawshe warto ,pozatym fsb 160 jest "zdeczka" niezdrowe ,chyba ze masz jush dzielnik 1/5 wlaczony (co z kolei zaniza parametry calego sprzetu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 No niby masz racje,ale te cackanie sie z pastami lakierami tasiemkami....ah az czlowieka ciarki przechodza :) Teraz jest 1780MHz i nie wiem czy da sie jeszcze ten wynik zwiekszyc.Bo jesli strace gwarancje dla marnych 20MHz'cow wiecej to ja dziekuje bardzo.Jakie jest wasze zdanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Myślę że 160 bez odblokowywania to i tak dużo. Nawet dla 50MHz raczej się nie opłaca tracić gwarancji. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...