Reynevan Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 taakk.. na X360 ponoć ma wyjść :D... a obliviona na PSP.. fajnie ale nie mam kasy na takie bajerki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 hehehe ja bym na twoim miejscu raczje liczyl na zapalonych fanow G3 ktorzy moze zrobia z G3 to co moderzy z Obliviona zrobili - na ostatnim miejscu licz na patcha.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) @Aran A jakiś komp jej podoła? ^^ Co do patcha, to: "Patch do kontynuacji kultowej gry fabularnej, która premierę w Europie miała 13 października. Łatka poprawia błędy, o których wiadomo jeszcze przed premierą. Są to różnego typu bugi, które prowadzą do niestabilności programu lub powodują konflikty aplikacji ze sprzętem." Edytowane 19 Października 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Wersja X360 jest brana pod uwage, ale niewiadomo co z tego wyniknie. Do tego smiac mi sie chce jak czytam forum gothic.phx.pl - wiara tam pisze, ze plynniutko im chodzi na Gf7300GT/7600GS i tylko sa swapy, bo malo ramu... Dla mnie bzdury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Myślałem że komp. już odpadł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 c2d6600, 2GB, 7600GT, nie da sie grac na LOW, zapis stanu gry trwa ze 30 sekund. Gra scierwi strasznie, nie da sie grac. Nie polecalm jak nie macie 10 K na sprzet.ROFL i tyle powiem :lol:. Oblivion chodził na 5900xt z textami na large i z bloomem i z zmienionym troche ini avr 30 fps i na 1 GB ramu było mało doczytek (z dysku nic). Jak widze producentom gier juz nie zależy na optymalizaci. Ja podziekuje g3 narazie - a moze i w ogole mimo ze zmieniam grafe a potem i procka + ram. W takim tempie to w połowie 2007 roku gry bedą chodziły tylko z 4gb ram min :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) @FrIkO Hyhyhyhy! Widzisz, tylko ppc jest true. Edytowane 19 Października 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Crysis ma wyższe wymagania^^ Taki tam Gothic 3, phi :lol2: [all by sarkazm] Edytowane 19 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 też się dziwie jak ktoś na www.gothic.phx.pl/forum pisze że działa mu na high i czasami doczytuje... a ma gf7300GT 1GB i jakiegoś sepma hehe :P z tego by wynikalo że na jednym sprzecie działa ok a na innym nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) wiara tam pisze, ze plynniutko im chodzi na Gf7300GT/7600GS i tylko sa swapy, bo malo ramu... Dla mnie bzdury.Wiesz, dla niektórych te 10 czy 15 klatek na sekunde to jest płynna gra... Ogólnie straciłem póki co ochotę, na grę w G3 - sprzętu nie mam zamiaru wymieniać pod grę... też się dziwie jak ktoś na www.gothic.phx.pl/forum pisze że działa mu na high i czasami doczytuje... a ma gf7300GT 1GB i jakiegoś sepma hehe icon_razz.gif z tego by wynikalo że na jednym sprzecie działa ok a na innym nie :] Zaraz dojdziemy do tego, ze G3 się uruchomi komuś na GMA900 :lol:... Edytowane 19 Października 2006 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 No załamałem się.... jutro może uda mi sie odpalić g3 na moim sprzęcie to opisze jak to wyglada u mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Ja czekam z niecierpliwością HUD, gdyż karcioszka i ram taki sam. Procek po @2.6 nie powinien mnie raczej ograniczać (chyba to nie jest taki potwór)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Crysis ma wyższe wymagania^^ Taki tam Gothic 3, phi :lol2: [all by sarkazm]Zaloże sie ze Crysis bedzie dużo lepiej chodził, to po pierwsze. Po drugie to crysis wygląda 10 razy lepiej a g3 wygląda (dla mnie) gorzej od Obka bez modów (bo z modami to nawet do piet nie dorasta ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 all by sarkazmJasne? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Hmm... ktoś na PPC ma sprzęt, który pociągnie G3 na high ? Choć to pewnie pytanie retoryczne... ;) Edytowane 19 Października 2006 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metart Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 G3 - sprzętu nie mam zamiaru wymieniać pod grę...problem w tym ze nawet nie specjalnie jest sprzęt, na który można wymieniać i z czystym sumieniem powiedzieć - no na tym to już będzie śmigać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Bez przesady znajdą się tacy ;) Pytanie ilu może sobie na to pozwolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) @metart lekka przesada Edytowane 19 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 co do crysisa... kto widzial filmik jak gra 2 facetów jeden jedzie czołgiem a 2 motorówką pływa... ten 2 miał chyba z 5klatek.. a ten czolgiem moze z 15 ;] a sprzęt pewnie kosmiczny był ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metart Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 @metart lekka przesadano nie wiem - imo to poprostu shit skoro na low nie chodzi na najwyższym modelu intela ( chyba - nie jestem pewien ) 2 Gb ramu, i całkiem przyzwoitej grafie - i co, że niby oc procka, 4 gb ramu ( no 6 Gb ) i high endowa grafa z powiedzmy giga ramu na pokładzie załatwi sprawę i bedzie latać jak ta lala :wink:- dont think so :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) To powiedz mi, która redakcja ma taki sprzęt by w ogóle napisać recenzję? Przecież recek wyszło już dość sporo. A argumenty, że w Niemczech już wszyscy mają X6800 mnie nie przekonają. [literówka] Edytowane 19 Października 2006 przez `fdl` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Nie no, to juz sa kpiny z ludzi. Oblivion mi chodzi w 800x600, medium i zasieg widzenia na max bez zadnych zajakniec (caly czas ponad 25 fps). Jak zarzuce mody wydajnosciowe, to bedzie 1024x768 i moze tekstury high. A G3 taka kupa... Coraz powazniej mysle o anulowaniu preordera i oszczedzeniu kasy na NWN2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Bez przesady znajdą się tacy ;) Pytanie ilu może sobie na to pozwolić.Worms14 i jego x1950XTX CrossFire powinny yako tako pociągnąć G3 ... w 1024 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Za to ci, którzy zakupili EK będą mogli słuchać soundtracka i oglądać "game making" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Jezu ludzie... nie dziwie sie ze wam tak chodzi. Z takim sprzetem? Nawet jak bedziecie mieli X1900xtx to nic wam nie da... ... kupcie Ageia'e :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 O przepraszam tu jeszcze nic nie kupił :P W każdej chwili można się wycofać bez konsekwencji, EK są póki co tylko zaklepane (przelew się robi 5 dni przed przesyłką). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Eeee, ja nie mówię, że zamierzam sie wycofywać, w końcu to tylko 135zł (tylko w porównaniu z wersją podst, którą mógłbym kupic później w sklepie). Ja tylko staram sie odnaleźć coś pozytywnego w tej kupie :) [przelew, a co tak niewygodnie? nie łatwiej kasa przy odbiorze? :lol2: ] Edytowane 19 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Tak w ogole to ja nie wiem co bede robil przez ten czas jak gra bedzie mi sie wczytywac/wlaczac/wylaczac/zapisywac... macie juz jakies plany? Bo to w sumie duzo czasu i bez sensu tak siedziec po prostu :lol:. Ja myslalem o dlubaniu w nosie, bo co innego mi pozostaje... no chyba ze 2 gb ramu dokupie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Tak w ogole to ja nie wiem co bede robil przez ten czas jak gra bedzie mi sie wczytywac/wlaczac/wylaczac/zapisywac... macie juz jakies plany? Bo to w sumie duzo czasu i bez sensu tak siedziec po prostu :lol:. Ja myslalem o dlubaniu w nosie, bo co innego mi pozostaje... no chyba ze 2 gb ramu dokupie :lol2: Można isc herbatke zrobić, podlać kwiaty, przeczytać kilka kartek z lektury zadanej na polski, wiele rzeczy :lol: Ehh, dobrze ze chociaz grafe wymienilem, bo na 7600gt to pewnie byłoby mega-lagowanie, a tak moze pogram w 1024... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 bardziej na zdrowie by Ci wyszlo jak byś kupił jeszcze z 1GB ramu :D bo i tak bedzie lagował :]... ja myśle że podłubie sobie jednak w nosie...a potem bede wyklinał dlaczego tak długo... jak będe gral też będe wyklinał dlaczego tak źle... i dlaczeog gra nie jest taka jaką miała być :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...