pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a co mi... pochwale sie.. moj komp ma 3 pierwsze pozycje w wynikach tego testu... moze ktos mnie pobije? (o to jeszce nie koniec... bo moge dac max fsb 166 a narazie dalem tylko 160 :D ) ochotnicy tedy >> http://ccr.podkrecanie.sky.pl/wyniki.php Nick >> CrazyTomHero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 W d**e sobie wzadz ten benchmark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 W dupe sobie wzadz ten benchmark sorry ale z [gluteus maximus] to zwykle cos wychodzi... ale skoro TY lubisz sobie cos wkladac (lub lubisz jak inni Ci wkladaja) to sorrka... nie wtracam sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 W dupe sobie wzadz ten benchmark Majdan chyba lubi wyraz "[gluteus maximus]" bo na moim poście również użył tego słowa. No cóż... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 czemu miałby ktoś Cię pobić? z zazdrosci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 do czego sluzy ten benchmark? chyba do poziomu głupoty i dlatgo masz 1-sze miejsce :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 moze zamiast oddawac sie XP rulezzzzzzzzzzzzzz bys sprobowal.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 tak tak to naprawde mierzy poziom głupoty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 tak tak to naprawde mierzy poziom głupoty :P to jako przeggrany chyle przed Toba glowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Spoko, mam okolo 5840 i na okolo 80 osob mam 15 miejsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Spoko, mam okolo 5840 i na okolo 80 osob mam 15 miejsce :) Dziekuje ze chociaz TY inteligentnie sie zachowales... moglbys tylko podac na jakim sprzecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Celek 1.2@1.5, 256sdram, abit st6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 wyslalem maila po ten adres 1.2@1.5 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a co mi... pochwale sie.. moj komp ma 3 pierwsze pozycje w wynikach tego testu... moze ktos mnie pobije? (o to jeszce nie koniec... bo moge dac max fsb 166 a narazie dalem tylko 160 :D ) ochotnicy tedy >> http://ccr.podkrecanie.sky.pl/wyniki.php Nick >> CrazyTomHero Szczerze mowiac - to na Twoim miejscu pbern to bym sie poplakal a nie cieszyl... Na tej samej szynie 155 - na prockach rozniacych sie prawie 800MHz( XP 1705, P4 - 2480) roznica to okolo 850 punktow( XP-6891, P4-7745) Przeciez to tragedia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Celek 1.2@1.5, 256sdram, abit st6hm.. na swoim abicie nie testowalem... bo przeraza mnie instalacja win`a... teraz mam pingwinka tam i mi z tym dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 wyslalem maila po ten adres 1.2@1.5 :roll: hehe, rzeczywiscie sie da :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 anoi da da tylko zaraz ci przyjdzie mail "no such user" :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 pbern placzesz w zaciszu? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Hej LuckyLuck co z tym benchmarkiem wolfenstein :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie... pracuje nad ruchami spolecznymi na przelomie XIX i XX wieku w polscer... nudne to ze............ a musze jeszce napisac prace nt sytuacji w zaborze rosyjskim, zachcialo sie im wykresow, rocznikow (jakby wtedy je robili) itp.. moze wiece skad zassac materialy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Hej LuckyLuck co z tym benchmarkiem wolfenstein :?: OK, OK - tylko bede musial sie rozlaczyc z netem :( Zaraz zainstaluje i sie pobawie na standardowych ustawieniach. Jak mozesz to podaj dokladne ustawienia na jakich mam zrobic tescik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Wszysciotko jest napisane na tej stronie co podalem link. Tam najlepiej sie doczytasz bo tutaj moge cos poknocic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Wszysciotko jest napisane na tej stronie co podalem link. Tam najlepiej sie doczytasz bo tutaj moge cos poknocic :P moze sie poswiuece i tez go zapuszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 heh mialem ponad 8000punktów, ale nie chciał mi sie wysyłac- cos tam nie działało na stronie :( a wynik był zrobiony na Athlonie XP1600 podkreconym na 1800Mhz 2x Peltier 172Wat :) na dniach dostane Xp1700 z dobrej serii to mysle ze 1850-1900 wycisne z niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nie chcial wyslac bo chciales wyslac bez kodu zabezpieczajacego przed wałkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja mam aż 1874 i jakies 3h temu byłem 89 :) Cel 3oo@45o, 128SDRAM cas 2-2-2 i nieśmietelny IntelBX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 6012.. a ja myslalem ze mam cool sprzecik.. :( jutro sie jeszcze pobawie konfigiem.. moze cos wymysle.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polarny Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Wrzuciłem swoje wyniki, mam nadzieję, że się podobają :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Male porownanie: ... 10 XuX P4 Northwood 1.8@2.4 133 Epox 4BDA 256 2100 DDR 7185 11 NickMan Athlon XP 1.7 1782 162 EPOX 8K7A+ 512 DDR 7103 ... Bez komentarza :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Polarny, Ty dla mafii pracujesz ? Najnowszy P4 2.4 i athlonik XP 512 ddr pewnie jeszcze gf4Ti4600 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...