Bandit1 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mój brat miał to samo z mx 700. Kiedy wymienial myszke na razora to zakrelamowal z tego powodu (zdzierania sie farby) mx'a. W zamian przyslali mu mx 1000, ktorego sprzedal jako nowego (mx 700 i 1000 sa w tej samej cenie a mx 700 nie jest juz produkowany). Wiec zareklamuj tego mx 700 :) . Albo sprzedaj mi jako uszkodzonego ;] Fakt faktem ze ten mx nie jest zbyt trwaly, a mx 510 mi bardzo dobrze sluzy juz pol roku (zadnych problemow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mam mx700 od kiedy wyszla ma rynek i tez jest wytarta, zwlaszcza blisko nadgarstka gdzie najbardziej opiera sie reka, male guziczki do przeskakiwania miedzy okienkami wytarly sie calkowicie z nich obrazki. wlasnie przejechalem lekko paznokciem po jednym przycisku i od razu usunalem obrazek z niego mimo tego ze obudowy sa kiepskie i wszystko z nich schodzi, nie mozna narzekac na dzialanie myszki, sprawuje sie swietnie i nadaje sie do grania. myslalem o mx1000 ale jednak szkoda mi pieniedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 i nerwów tez było by ci szkoda ... (o ile grasz w fpp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) takie schodzenie farby z myszek mx* to norma (gdybym wiedzial przed zakupem to bym sobie podarowal ta mysz) - pokazalbym wam zdjecie mojego mx500 ale byscie nieuwierzyli ze to logitech :blink: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez boniek_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 poka, poka, polejemy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...