Mentos1910 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Zrobiłem swoją pierwszą stronke :D działa juz kilka dni, ale wciąż jest sporo błędów na których się uczę.Mam nadzieję, że stronka będzie się rozwijała wraz z moją wiedzą o htmlu :D moja stronka wujek udostępnił mi serwer i dał domene za co bardzo dziękuje.Zapraszam i zachęcam do klikania w baner na dole. Prosze śmiało krytykować, ale nie wyśmiewać gdyż dopiero się ucze :) Edytowane 20 Lutego 2005 przez Mentos1910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zrobiłem swoją pierwszą stronke :D działa juz kilka dni, ale wciąż jest sporo błędów na których się uczę.Mam nadzieję, że stronka będzie się rozwijała wraz z moją wiedzą o htmlu :D 1288016[/snapback] stronka marna ale... # Twoje Dane Przeglądarka: Microsoft Internet Explorer Numer IP: 217.98.170.228 System Operacyjny: Windows NT Rozdzielczość Ekranu: 1024x768 wiem też co robisz pod prysznicem.... dobry text:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 " wiem też co robisz pod prysznicem...." No chyba nie bardzo biorąc pod uwagę że: -Przeglądarka> nie zgadza się -IP>nie zgadza się -system> nie ma informacji o systemie(nie korzystam z systemu?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 <BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR>Nie rob tak. Do takiego pozycjonowania sa marginesy. <font size="1"> </font>kolorujesz spacje. Tekst o prysznicu jest niezly, chociaz wole lezec w wannie :P @sgj: document.write(""+data1+"Numer IP:"+data2+"");document.write(""+data1+"<b>217.98.170.228</b>"+data2+""); Juz wiesz czemu jest zly ip (pb228.sanok.sdi.tpnet.pl) ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Hehe, ten skrypt js w ogóle jest wspaniały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Stronka marna i nieczytelna. Główny odnośnik do tej strony zawiera chyba prawie 1MB danych. Nie zapominaj o modemowcach, którzy będą czekali kupę czasu na załadowanie się grafiki. Nie wiem co oznacza ta "plama" na górze strony... Menus (napisy) nie zgadzają się z tłem. Ucz się ucz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Strona główna zajmuje ponad 0,5MB ZA DUŻO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ta 700 kb zajmuje same foto ktore jest w tle :] zoptymalizuj choc troche je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dobre chciałem sobie uzycgestu do zamkięcia strony a tu mi wywaliło komunkat o jakimś złodziejstwei w mało przyjazny sposób :) a i tak parę sekund później ten obrazek sobie mogłem sicianąc więc po kiego ta blokada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) No nic, nie wiem czy w twoim przypadku sprawdzi sie haslo. "NIE KOMPUTER LECZ CHEC SZCZERA ZROBI Z CIEBIE DIZAJNERA ......" no ale probuj dalej, na razie maly koszmar. MareCek nie wpajaj mu zlych nawykow od poczatku, takie rzeczy robi sie na stylach obecnie ;) i niech sie tak uczy ... Edytowane 1 Marca 2005 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (...)nie wpajaj mu zlych nawykow od poczatku, takie rzeczy robi sie na stylach obecnie ;) i niech sie tak uczy ... 1305797[/snapback] taaa a on sie zapyta co to jest :lol: . Chociaz przyznam ze piszac marginesy, mialem na mysli margin. Niewazne :P. Niech sie dobrze nauczy html, a potem reszty. Znam takich co potrafia zrobic styl do forum bb i ze 2 skrypty wstawic na stronie, a nie umieja w notatniku zrobic tabelki i mienia sie wielkimi dizajnerami. Smiech na sali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...