Klimer Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Siema chce sobie wrzucic inne motywy. chodzi o to ze musze podmienic plik uxtheme.dll w folderze windows/system32 . tyle ze nie bardzo mam jak. uzywajac explorera nie pozwala na to. w cmd tez to nie wychodzi. mam windows x pro z sp2. pomocy ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 W trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimer Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 próbowałem juz trybu awaryjnego. :/ dodam ze nie mam mozliwosci przełozenia dysku na inny komp ani odpalenia jakiegokolwiek linuxa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Uruchom sobie konsole odzyskiwania z cd i podmien co chcesz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Pod dosem :) Ewentualnie odpalić z innego dysku (systemu) na przykład u kolegi i podmienic pliki na swoim dysku. Edytowane 20 Lutego 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak ma NTFS, to pod dosem moze porobic co innego . Z konsoli najlepiej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 ja z ta konsola to sie pogubilem kiedys i caly system poszedl... a tak btw... dlaczego raz mi sie pojawi to przejscie do pomocy (konsoli) a raz nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Polecam zapoznanie sie z tym: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=14270 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...