inc0gnit0 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 juz nie posprzatamy bo tam nie mieszkamy... slayer niestety musze cie rozczarowac ale sie mylisz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 standard .... najlepsze są jazdy kto wyniesie śmieci hehe lub kto pozmywa przeważnie dochodzi do tego że już pozmywać się nie da i cały syf ze zlewu idzie do kosza :D hehe łącznie z naczyniami... rolki standard :D jeszcze co do śmieci nie wiem czy zauważyłeś mamcar ale po pewnym czasie nawet fajnie pachną pomarańczami heheh, pozdro dla wszystkich szalonych studentów :) ale racja po pewnym czasie w takim syfie żyć się nie da :) …a wtedy czas na zmianę mieszkania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Heh, mozecie mnie udupic ze wznawiam, ale musze powiedziec, ze policje widzialem, jak przyjechali i wreszcie sie dowiedzialem do kogo :]. Mieszkam na samym dole w tym samym pionie i zarabiscie muze bylo slychac :). Szkoda, ze juz sie wyprowadziliscie, bo fajnie w nocy walily basy, ze spac przez was nie moglem :lol:. Wiecie, kto z sasiadow te policje wezwal? Napiszcie mi pliz na priva, bo jestem bardzo ciekawy :P. PS. Jak to dobrze, ze ci ludzie z 1 pietra sa dla moich Technicsow i Soniaka bardzo tolerancyjni :D. Pozdro! Uuu, foty nie dzialaja :(. A tak chetnie bym sobie Wasza rozpierduche poogladal ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...