Skocz do zawartości
inc0gnit0

Studenckie Mieszkanie

Rekomendowane odpowiedzi

standard .... najlepsze są jazdy kto wyniesie śmieci hehe lub kto pozmywa przeważnie dochodzi do tego że już pozmywać się nie da i cały syf ze zlewu idzie do kosza :D hehe łącznie z naczyniami... rolki standard :D jeszcze co do śmieci nie wiem czy zauważyłeś mamcar ale po pewnym czasie nawet fajnie pachną pomarańczami heheh, pozdro dla wszystkich szalonych studentów :) ale racja po pewnym czasie w takim syfie żyć się nie da :) …a wtedy czas na zmianę mieszkania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, mozecie mnie udupic ze wznawiam, ale musze powiedziec, ze policje widzialem, jak przyjechali i wreszcie sie dowiedzialem do kogo :]. Mieszkam na samym dole w tym samym pionie i zarabiscie muze bylo slychac :). Szkoda, ze juz sie wyprowadziliscie, bo fajnie w nocy walily basy, ze spac przez was nie moglem :lol:. Wiecie, kto z sasiadow te policje wezwal? Napiszcie mi pliz na priva, bo jestem bardzo ciekawy :P.

PS. Jak to dobrze, ze ci ludzie z 1 pietra sa dla moich Technicsow i Soniaka bardzo tolerancyjni :D. Pozdro!

Uuu, foty nie dzialaja :(. A tak chetnie bym sobie Wasza rozpierduche poogladal ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi