p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Mam se kupić nowy komputer ale troche poczekam (nauka itp) i pytam: wiecie moze kiedy najlepiej kupować komputer - kiedy som najnizsze ceny. Planuje po New Year ale nie wiem czy to bendzie dobrze , a przy okazji moze nowe modele ruznych rzeczy by sie pokazaly. Puki co sladam WC i na moim staruszku sobie pojeżdze :) (do neta starcza i do CS'a tez :)). Prosze o odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Na pewno nie przed gwiazdką bo ceny rosną. Najtaniej kupuje się w wakacje, czyli w lecie.... wtedy jest zastój i wszystko idzie taniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Najlepiej: maj, czerwiec, lipiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Homer ma racje :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Homer ma racje :!:Homer ma całkowitą rację :) PS. Co sądzicie o ostatnim zamieszaniu z cenami dysków i ich gwarancjami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 PS. Co sądzicie o ostatnim zamieszaniu z cenami dysków i ich gwarancjami ? A co tu sądzić, delikatne mówąć jestem wku...[sorry] bo właśnie miałem kupić HDD a tak to nie wiem czy jeszcze czekać czy nie(tylko że drogo coś ostatnio) :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Najlepsze miesiace to Lipiec , Czerwiec, Maj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Najlepsze miesiace to Lipiec , Czerwiec, Maj Skads to znam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Teraz ceny już zaczęły powoli rosnąć i tak już będzie do samych świąt, później nieznacznie zaczną spadać, ale bardziej w dół pójdą po feriach. Wiosna to jest niezły okres na zakupy, aż do czerwca kiedy kończy się szkoła i ceny pójdą do góry, bo rodzice będą chcieli zapewne sprawić swoim pociechom nagrodę za dobre oceny ;). Wakacje to b.dobry okres na zakupy trwający, aż do października - i kółko się zamyka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Najlepsze miesiace to Lipiec , Czerwiec, Maj heh... a ja właśnie w lipcu kupiłem gf4ti4200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...