Teokryt Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Poszukuje materiału Który ma dwie cenne właściwości: -Dobrze przepuszcza powietrze (prawie jak by material nie stawial jakiś większych oporów) -Wyłapuje wiekszosc kurzu fruwającego w powietrzu. JEst coś takiego? Podoby materiał mam w odkurzaczu al enie iwm jak sie nazywa, taki materiał jest bardzo cienki jednak jedwab chyba stawia za duży opór ja sma ne wiem to napewno coś ze sztucznego tworzywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 rajstopa na jakąś ramkę naciągnięta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ja mam filtr w zasilaczu z rajstop, spisuje sie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja też pochwalę rajstopy :) super zbierają i łatwo się czyści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teokryt Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 A ile mają DEN? Ja u siebie w domu znalazłem 15 DEN, to dużo czy mało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja stosuję fryzelinę i działa całkiem dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Do Anteca dodają filtr, który jest z przodu obudowy. Dostaniesz go też pewnie w 4max.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Jak dla mnie pończochy sa najlepsze , poprostu super - koszt zerowy , latac za tym nigdzie nietrzeba ( co najwyzej pogrzebac w szafce dziewczyny czy mamy ) pozatym idealne proporcje filtracji pyłow a przepływu powietrza . dobra niebede sie wiecej na temat rajstop skarpet czy ponczoch rozpisywał , wyzej jest pare osób co twierdzi podobnie :D pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) nie ma to jak ScieraMOD :P Scierka o luznej fakturze zlozona na 2 i przyklejona tasma obustronna, ma za cel wylapywanie kurzu wchodzacego do kompa przez 2 przednie wiatraki i dziala jak trzeba :))) Edytowane 26 Lutego 2005 przez Tsoushi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Możesz kupić grille z filtrem, a jak nie chcesz wydawać kasy, to też polecam pończochy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 widze że koledzy sami fetyszyści :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 patrza na bude ... ahh , ohh ale fajne ponczoszki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ...a po 2 tygodnaich temperaturki kilka stopni w górę, i znowu rozbieranie kompa, zrywanie tych pończoch, and again, and again...:-) faktem jest , że od kiedy miałem filtr zrobiony z technicznej włókniny filtracyjnej przez pół roku nie używałem w ogóle odkurzacza, w końcu zrezygnowałem, zbyt wiele zachodu w końcu odkurzanie nie jest aż tak pracochłonne :-) a komp się tak nie grzeje bo wielkość przepływu nie spada; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 E tam pończochy i tak rzadza , wiesz jak to koelga pisał wyzej patrzysz na bude a tam para ponczoch :D i w dodatku raz na jakis czas wiesz ze musisz je zdjąc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...