Kwiecień Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 czy Kingston DDR 256MB PC-333 (KVR333X64C25/256) pójdą spokojnie na cl2 :?: W opisie pisze że 2.5. A może lepiej wziąć Samsungi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Pójdą bo mam takie i działają spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 czy Kingston DDR 256MB PC-333 (KVR333X64C25/256) pójdą spokojnie na cl2 :?: W opisie pisze że 2.5. A może lepiej wziąć Samsungi? Na Samsungach tez tak pisze, a ida na CL2 :) i to na duzo wyzszych timingach . A jezeli chodzi o twoje pytanie . To powinny isc bo to dobra firma , ale na wszelki wypadek niech sie wypowie ktos kto je posiada , ostatnio cos bylo o pamieciah tej firmy wiec uzyj opcji szukaj , z tego co pamietam koles pisal ze sie niele kreca ( ale nie pamietam dokladnie jakie ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Moje są na kościach Winbonda z czasem dostepu 6 ns. Wszystko mam ustawione na maxa i bez podwyzszonego napięcia kręcą się jak trzeba. Nie wiem moze miałem farta i dobra seria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Vlado mam dkladnie to samo szczescie z tymi pamitakmi co ty :)) hulaja ze az milo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Vlado mam dkladnie to samo szczescie z tymi pamitakmi co ty :)) hulaja ze az milo :)Spoko, ale jak szukałem na forum to raczej dużo osób mówiło, że te Kingstony na Winbondach są kiepskie do o/c a tu...miłe zaskoczenie. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Posiadam w/w pamieci od poniedzialku i poprostu jazda :D wszystko na max, a seria to W942508BH-6(winbond 230DD)-chyba najnowsze jakie sa :D ale nie jestem pewien jak dlugo 8) procek na 166 oraz pamiatki takze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Vlado mam dkladnie to samo szczescie z tymi pamitakmi co ty :)) hulaja ze az milo :)Spoko, ale jak szukałem na forum to raczej dużo osób mówiło, że te Kingstony na Winbondach są kiepskie do o/c a tu...miłe zaskoczenie. pozdrawiam heh ja mialem do wyboru kingston lub seitec i nie zastanawialem sie dlugo chociaz mialem pewne obawy co do oc i timmingow, ale udalo sie btw hcialem kupic samsungi, ale nie moglem dostac nigdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja ostatnio dorwałem kostke Kingstona 256 (PC2100) na Infineonach i mają standardowo Cl2 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Kingston 256Mb x 2, 2100 ,133(2xDDR) ,na standardowym voltarzu robia Cl2 ,CMD1 i 2-2-2 ustawienie FASTEST na solteku ;-D do 140mhz (na kosciach samsunga) do 150 na podwyzszonym zasilaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...