kadosz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ostatnio kumpel założył dwie partycje (10 C: i 70 F:). Troche mnie zdziwiło to F, ale to pomińmy. Wszedłem przez fdiska, aby usunąć te partycje i utworzyć nowe, powiedzmy 20:30:30, ale przy próbie usunięcia partycji dosowej, daje mi komunikat, ze nie można jej usunąc, bo są jeszcze dyski logiczne, ale ja wcześniej usunąłem logiczne i nie wiem w czym leży problem. Mam teraz czysty dysk i nie wiem co z nim zrobić. Jeśli ktoś może pomóc, to proszę o rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 uzyj ranisha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Albo instalatora Windows 2000/XP/2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadosz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak go użyć? Z dyskietki startowej, bo jak wspominałem mam czysty dysk, czyli dysk bez systemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 płytka instalacyjna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 zasadź cd z winem xp albo winem 2k albo winem 2k3 i zrób pierwszą partycje systemową.Po zainstalowaniu windowsa wchodzisz do narzędzi adminostracyjnych > zarządzanie komputerem > Magazyn > Zarządzanie dyskami i rogisz reszte partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Tez tak raz mialem. Nie moglem usunac partycji rozszerzonej dos pomimo ze wczesniej usunalem wszystkie dyski logiczne. Sciagnalem jakis maly programik do partycjonowania dyskow PSDOS i nim usunalem wszystkie partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...