efazeti Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 witam, mam NIS 2005 PL i od jakiegos czasu podczas zamykania systemu wyskakuje blad aplikacji ccApp.exe (czyli podskladnika NIS); nie wiem dlaczego tak sie dzieje, wczesniej tak nie bylo; probowalem zainstalowac ponownie NIS ale to nic nie dalo; macie jakies propozycje rozwiazania tego problemu ? z gory dziekuje mam winxp pro + sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam to po świeżo zainstalowanym systemie. Możliwe że problem tkwi w niedopracowaniu NIS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Też to miałem/mam wina chyba NIS :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jeżeli chodzi o to okienko z zamykaniem ccapp, to w nav2004 to samo miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efazeti Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 czyli nic nie mozna na to poradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 może reinstalka. mam obecnie nis 2005 pl i nie mam tego problemu ale kiedyś miałem w 2k4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...