Xytras Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Panowie, przy instalacji tego sysytemu wywala mi blad w kernelu32, macie pomysl cym to moze byc spowodowane, czy to jakies uszkodzenie hardware kompa np. Ram ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Na początku instalacji czy gdzieś później? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 W momencie jak instalator sprawdza konfiguracje sprzetowa, ja tak po cichu podejrzewam ze to moze byc ram... A chodzi o to ze przy wylaczaniu pewnego programu wywala bleda, ktorego nie mozna zamknac, i systemu tez nie mozna zamknac... Dlatego mysle ze to moze byc zwiazane ze soba... Ten program to jakis biurowy, biznes cos tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Spróbuj uruchomić setupcor.exe zamiast setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Sproboje... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 moim zdaniem to na 100% ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Według mnie może coś być z płytą główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 moim zdaniem niech poda konfiguracje kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...