Skocz do zawartości
slavok

D-link - Neo I Firewall

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanko mianowicie kupiłem sobie routerka d-link 504T do dzielenia neo :-) no i podzieliłem tylko że teraz jak ciągne z torrentów to prędkość mam tak kosmiczną że hohoho :mur: Azureus wogole nie ciągnie a Bitcomet max 10 kb/s :( wczesniej na modemie od tepsy takich problemów nie mialem poprostu wyłączałem firewalla windowsowego i ssało na 80 kb/s myślę że problem jest przez to że routerek ma firewalla i zapore NAT ... spox można to wyłączyć ale ... jeżeli to wyłącze to wogole się nie mogę z neo połączyć lub też jak sie połacze to kompy tak jak by wogole nie widziały tegoż połączenia jak rozwiązać ten gooffniany problem bo mnie to denerwuje dodam ze mam konfig na DHCP. wystarczyło by mi bym poprostu wyłaczył tą zapore ale jak :/

Thx z górki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj kumpel ma bardzo podobny problem...

Wczoraj podzielilem mu neo routerem ASMAX Ar-701u i po podzieleniu na 3 kompy przez HUB'a wchodzimy do e-mula a tam Low ID :|

Zawsze bylo High a tu doopa Low :|

Probowalem odblokowac porty w routerze ale zabardzo dalej nie dziala... :mur:

Czy moze ktos ma/mial taki router i wie jak skonfigurowac to wszystko poprawnie... Net i wszystko chodzi bez problemow... Ale ten e-mule glupi :mur:

:sad:

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi