marcellus Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Witam, Szukalem tunera FM, ale jedyne co znajduje w sieci to tunery TV+FM... Chcialbym moc sluchac radia na kompie no i zastanawialem sie wlasnie nad takim rozwiazaniem... boje sie tylko, ze jakosc bedzie troche kiepska? Nie wiem za bardzo czym to sie je... czy dzwiekiem tutaj bedzie sie zajmowala moja karta muzyczna? czy tuner? (jesli chodzi o FM) Szukalem na sieci i znalazlem cos takiego oraz takiego. Nie wiem czy cos takiego bedzie dobrze dzialac. Jesli ktos kiedys cos probowal takiego to prosze o komentarze :) Pozdrowienia Edytowane 23 Lutego 2005 przez marcellus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Akurat ten tuner który ja posiadam ma wyjście line out, co oznacza, że dźwięk jest przetwarzany na karcie TV. Ja mam połączenie line out karty TV z line in dźwiękówki :) EDIT: Nie spotkałem się jeszcze z kartą FM only. Edytowane 23 Lutego 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ostatnio w ofercie vobisu widziałem Radio FM na USB za coś koło 30zł, tylko czy to warte jest tych 30 zł to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...