masin Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 witam mam takie pytanko czy bawil sie juz ktos konfiguracja netu na d-linku dsl500 przy wylaczonym dhcp ? o ile konfiguracja przy zalaczonym dhcp jest banalna to przy wylaczonym nie udalo mi sie tego zrobic :( chodzi mi mianowicie aby w sieci lokalnej opierajacej sie o np 10 userow (statyczne ip) tylko 3 mialo dostep do internetu (wybrane adresy ip) dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witaj Jeśli masz dlinka to masz też opcje filtru wybierasz ją i bierzesz albo mac albo ip u mnie jest tak, że na ip to możesz wywalać czasowo a na mac to albo pozwalasz albo nie. Ale to chyba całkowicie wywala z sieci. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Ja sie moze podczepie pod teamt: mam d-link DSL-502T i jak wchodze na niego poprzez jego IP, loguje sie i tu po chwili caly net pada i siec, wszytko zaczyna dzialac dopiero jak na chwile odlacze zasilanie od routera (taki restart) bardzo mi to przeszkada bo nie moge nic zminic w konfiguracji - a chcialem przekirowac porty wiecie moze co sie stalo? czy router ulegl uszkodzeniu? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...