Raptor Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 edit po testach - 75.90 - 54.9FPS :blink: nie spodziewałem sie takiego wzrostu :) do co konfigu testowego- ustawienia na codzień -> A64 @ 2533/1.39V, ram @ 281.5 2.5-3-3-7-1T/2.6V, GF6200 @ 6600 (potoki + device ID) 570/670 zrobiłem testy na Xtreme G quality i wynik timedemo1 48.9FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Czyli rozumiem ze spadło <_< Platforma testowa ta sama, takie samo zasmiecenie systemu :)??? No to dziwne, spodziewalem sie jeszcze większej wymiotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 komp na identycznych ustawieniach :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 No coz....narazie pozostaje nam zostac przy 75.90 :) Ahhh a nazwa tych nowych 75.90 taka kusząca ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Na tych 75.90 kaszani się demko Splinter Cella Chaos Theory ( o tym już była mowa) a dodatkowo nie odpala się wogóle Riddick... kiszka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A ja dzisiaj odpalilem na 75.90 nfsu2....totalna wysypka :( wuchta pixeli, totalna zwiecha :( I co począć ? Sterownikow raczej tylko dla benchmarkow sie nie zmienia....widzialem 71.90 z whql i nie wiem czy nie sprobować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 a jak sie maja 71.84 do 71.90? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 jak sie maja to nie odpowiem....ale jak dla mnie najlepiej się mają Xtreme G 71.84 !!! Tutaj link http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1004. Poczytajcie troszke o nich ! Fajne drivery, bardzo podobne do 75.90, lecz wg. mnie stabilniejsze. A 71.90 z wqhl to chyba nic "ponad" wyzszy numerek. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 jak sie maja to nie odpowiem....ale jak dla mnie najlepiej się mają Xtreme G 71.84 !!! Tutaj link 1311006[/snapback]ok dzieki :) jak to przetestuje 71.90 niech da znac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ridick pisze ze nie mam kart zgodnej z open gl 1.3 a mam fx5900 i na sterach 71.84 riddick wymiata, a na 75.90 lipa . Jednym słowem sa coś zwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 o tym problemie z Riddickiem czytałem...dziwna sprawa. Te Xtreme G 71.84 nawet ładnie smigają wam powiem ! Tylko taka sprawa, przy włączaniu kompa i ładowaniu sie sterów - ekran pryka na czarno i po chiwli normalnieje...tak samo gdy włączam stery z paska. Pamiętam, ze mialem to na kilku sterach, ale co sie z tym robi :blink: Da sie przezyć, ale juz bym tak chcial cycuś glancuś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 moze niech ktos sprobuje przetestowac na 6800 najlepsze driver'y na dzisiaj: XG 71.84 http://files2.guru3d.com/nvidia/vxg/XG-7184-[Guru3D.com].exe XG 75.90a http://www.sunsite.org.uk/sites/ftp.guru3d...a/vxg/XG_7590a-[Guru3D.com].exe ponoc na 75.90a sa wyzsze wyniki w 3dmarkach, ale to jest malo istotne. Testujcie jakos obrazu i plynnosc/przyjemnosc grania pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ja mam 6600....Ale swoją drogą fajna rzecz byla by, gdyby tak temat przykleić, ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za niego...ze swojej strony to benche moge popuszczać, potestować wg. jakichś kryterii. Tylko czy takie temat znajdzie powodzenie ? Ps. jednak te 71.84 Xtreme G są do bani :mur: na początku dobre wrazenie...jednak jak zapuscilem dooma, potem benche :| TAKI SPADEK W FPSACH ZE KONIEC.....Zaraz je zmieniam, ale znowu nie wiem na jakie, ahhh :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 dzwine, to ponoc jedne z najlepszych sterow....moze jakosc obrazu lepsza? sprobuj jeszcze XG 75.90a, ponoc niezlego kopa daja, ridicka sobie odpusc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) eee do Riddicka mi sie nie spieszy (czyt. nie mam go jeszcze ;) ) a testy XtremeG 75.90a robił Raptor - niemaly spadek w timdemo1 . No i głupieje...w xtremy narazie sie nie laduje, moze wroce do 66.93 :lol: Boszeee, wiecej tych sterow nie mogli zrobić, teraz są takie problemy.... edit: trza bylo zmienić stery...i zmienilem 71.90 ;) calkiem, calkiem ! narazie przy nich zostane...doom3 jakoś popłynnial :D benche wreszcie chodzą jak powinny :D 2nd edit: benche chodzą jak powinny....no niezupelnie....poszedlem na harcore'a dalem mojej grafie 570/670 (stan.450/500) i zacieram rączki....wynik w 03 -------> 5400 .... :mur: :mur: :mur: Tylko dlaczego na jakiś 71.24 przy 550/650 mialem ~7000 :mur: :mur: :mur: Ja chyba dam reinstala systemu i biore zalecane przez gigabyte (te 71.24) Edytowane 6 Marca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupierz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ale chyba nikt nie zwrocil uwagi jesli idzie o G70 ze to nie jest NV70 nie wiem czeog oni sie na swiecie czepiaja ze przeskoczyli tyle numerkow skoro to jest inny typ ukladu, zamiast spodziewac sie czegos o nowej budowie to moze byc cos o nowej architekturze, jak na przyklad to cos co ma byc w Play Station 3 i to by moze i cos tlumaczylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A testował ktoś już 76.10 ?? pojawiły się na guru3d.com..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 ja troche, tylko nie mam z czym porownac hehe ;) sa hmm....bardzo ladne :P a tak serio to cos w splinter cell CT bledy sie robia (71.84 git). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...