mkl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Pytanie w temacie. Planuję sobie kupić wiatraczek i nie wiem czy mam to gniazdo czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 To jest bardzo skompikowane i nie wiem czy sobie poradzisz B) B) B) Trzeba zdjac bok obudowy i poszukac na plycie glownej takiego wejscia jak na wentyl 3 pin czyli 3 wystajace druciki :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: A 4 pin to zwykly molex czyli taka koncowka ktora sie podlacza np do dysku. do niektorych wentylatorow daja przejsciwke z 4 pin na 3 pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 organoleptycznie, albo sie do cyganki udac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 R T F M jesli wiesz co to znaczy to masz problem z glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ok. już sprwadziłem. mam. temat do zamknięcia p.s. pytałem bo mam płytę z przełomu lat 99/00, ale są 2 (!) wolne gniazda PIN3 (a przynajmiej identyczne jak te pod wentylatorek od procka.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...