adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Mam pytanko jakw temacie. Gdzie można go dostać? Szukałem w wielu i nie ma. Może ktoś wie. Byłbym bardzo wdzięczny za informacje!!!! Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!! :unsure: I jeszcze może grille. Takie zwykłe. Nie wzorkowane. Zwykłe. Bo też nie moge znleść. :cry: Edytowane 26 Lutego 2005 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Grile znajdziesz róg Narutowicza a Kilińskiego (w podziemiach). O wentylator zapytaj się w VMS na Sterlinga, w MPM na Piotrkowskiej albo w Abaq na Radwańskiej Edytowane 26 Lutego 2005 przez Lexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Dzięki!!! A znasz może numer ulicy przy którym mieści się ten na Sterlinga? Albo może strony internetowe tych sklepów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na Wyszynskiego przy krancowce. U Grubego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Sterlinga 26 nr tel. 6319907. Jeżeli nie będą mieli to zapytaj się czy nie mogą sprowadzić. A osłonki na wentyle to mówie w podziemiach na skrzyżowaniu ulicy Narutowicza i Kilińskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Poca, serio? Co to za sklep? Lexus dzięki!!! Wysłałem maile do tych sklepów co podałeś. Znałem tylko MPM. Ale i tam wysłałem. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) A skąd wziąłeś ich maile :D lepiej do VMS zadzwonić to ci od razu powiedzą czy mają i czy mogliby ewentualnie przywieźdź ze magazynu Edytowane 27 Lutego 2005 przez Lexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Na Wyszynskiego przy krancowce. U Grubego 1299825[/snapback] U gubego , ma on dużo akich rzeczy tylko te ceny :angry: , czyste zdzierstwo :( , aczkolwiek można u niego kupić wiele różności których nie ma w innych sklepach, coś za coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...