snk Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam, wreszcie wymieniam kompa. Myślę o takiej konfiguracji: Procesor: AMD Athlon 64 3000+ BOX Socket 939 - 682 zł Płyta główna: Abit AV8 - 398 zł Pamięć RAM: GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5 - 684 zł Dysk twardy: Samsung SpinPoint 80 GB SP0812N - 238 zł A teraz tak: dysk wybrałem ten, bo jest tani i ma pozytywne oceny, a ja nie potrzebuję więcej niż 80 GB. Jeśli ktoś ma inną propozycję, w podobnym przedziale cenowym, to słucham. Potrzebna mi też pomoc w wybraniu obudowy (z zasilaczem, za 200-250 zł), bo kompletnie nie wiem co wybrać. Karty graficznej (Gf 4 MX) narazie nie wymieniam, bo nie mam tyle pieniędzy. Z góry dziękuję za pomoc. Ps Mile widziany Komputronik, bo już tam kupowałem i mogę odebrać sprzęt osobiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 co do budy poszukaj w ofercie modecoma. przy gf4mx jak nie bedziesz krecic to 350W GTF powinno starczyc. ot: wyjeb jpega z sygnaturki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snk Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Takie coś by styknęło? Nie chciałbym kupić budy z za słabym zasilaczem i patrzeć jak co i rusz system się zwiesza :wink: Co z dyskiem twardym? Myślicie, że dokonałem dobrego wyboru? A może ktoś go ma i jest z niego niezadowolony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...