piwo6 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Cześć Czy mógłby mi ktoś pomóc w wyborze karty telewizyjnej? :blink: Zastanawiam się nad Aver TV Studio 303 i WinFast 2000 XP Expert Edition. Głównie chodzi mi o dobrą jakość i możliwość odkodowywania C+, HBO itp. oczywiście w celach edukacyjnych :lol: :lol: :lol: Płyta Intel 400 Hz Celeron 2 GHz GeForce IV MX 440 with AGP8X 256 MB Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Nie ten dział i dlatego nikt nie odpisuje, przenieś (albo poproś moderów o przeniesienie) do Inne komponenty! Pozdrawiam! EDIT: Do C+ i HBO potrzebna jest karta DVB a nie analogowa. Ale o info sobie zadbaj sam:) Edytowane 27 Lutego 2005 przez ajsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Co do odblokowywania c+ i HBO to kiedys odblokowywałem na ATI Rage PRO (zabytek - 8MB pamieci miała) mimo iz karta stara obraz był dobry i dekodowany C+ dało sie ogladać, pozniej wsadziłem geforce taki sam jak ty masz. Jak zapusciłem C+ to miałem ładny slideshow windozy i nawet format dysku nie pomógł aha miałem wtedy jakis tuner fly video 98 Edytowane 27 Lutego 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Cześć Czy mógłby mi ktoś pomóc w wyborze karty telewizyjnej? :blink: Zastanawiam się nad Aver TV Studio 303 i WinFast 2000 XP Expert Edition. Głównie chodzi mi o dobrą jakość i możliwość odkodowywania C+, HBO itp. oczywiście w celach edukacyjnych :lol: :lol: :lol: Płyta Intel 400 Hz Celeron 2 GHz GeForce IV MX 440 with AGP8X 256 MB Z góry dziękuję za pomoc 1301563[/snapback] Odpowiedz możę być tylko jedna: SkyStar 2 --> 260 PLN Jak masz kasę to TechnoTrend/SkyStar1 --> ~600 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Odpowiedz możę być tylko jedna: SkyStar 2 --> 260 PLN Jak masz kasę to TechnoTrend/SkyStar1 --> ~600 PLN 1302517[/snapback] Hmm moze jakis namiar na te karty. Sam sie przymierzam do kupinia tunera; tak wlasnie mniej wiecej do 300 PLN ,ale zadnych z tych kart nie moge znalesc. Ani na Komptronik ,Proline,Arest, czy tym tweakowym sklepie. Napisalbys cos wiecej na temat samego tunera. Jesli ktorys posiadasz to podaj jego zalety ,wady. Z gory dzieki za odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Najłatwiej znaleźć na allegro. Użyj googla, Skystar to chyba najpopularniesza karta i jest mnóstwo informacji o niej. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...