mak777 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Witam! Chciałbym przypomnieć wszystkim (a także powiadomić tych którzy nie wiedzą), iż 5-6marca odbędą się targi moddingu we Wrocławiu (stołówka politechniki wrocławskiej). Wstęp bezłpłatny!! Wystawiać się będzie wiele firm!! Wszystkie szczegóły na plakacie poniżej oraz w linku (kliknij aby zobaczyć) Serdecznie zapraszam wszystkich fanów moddingu i o/c!! Atrakcji nie zabraknie!! P.S. Temat dałem w dwóch działach, Podkręcanie i modding, żeby jak najwięcej osób go zobaczyło! Wypowiadajcie się żeby zawsze był na wierzchu!! P.S.2 Wiem że temat był ale został przyklejony bo tamten spadł nisko, tak żeby jak najwięcej osób się dowiedziało!! Edytowane 28 Lutego 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) a nie mogłeś po prostu przykleić mojego? :cry: w nim już dużo osób się wypowiedziało.. i żył już własnym życiem.. a Ty go zabiłeś :cry: :cry: MORDERCA Edytowane 28 Lutego 2005 przez ma3ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 no to trzeba sie zintegrowac na browarku :-) ja bede z marcin_gps'em w sobote i w niedziele ;] dooOo zobaczenia na targach :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ej ja też bede fatyguje sie aż z kołobrzegu ;P ale mam rodzinke we wrocku to odrazu sie spotkam z nimi heh odrazu może tu podczepie - gdzie jest jakiś dobry elektroniczny we wrocku w okolicach rynku, bądź też nadodrza? byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki konkretne - typu ulica i może jakieś charakterystyczne elementy blisko których się sklepik znajduje, bo nie znam dobrze wrocka konkretnie chodzi mi o przełączniki hebelkowe, wtyczki i gniazdka 3pin do wentyli itp cu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 unckle, na ulicy Pomorskiej, między szpitalem a Dubois(Dibua po polsku :P) jest taki sklep elektroniczny. Ja także będe na targach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ok, pomorska wiem gdzie jest - czyli tam takie rzeczy znajde, mam nadzieje no to 71DeX bedzie troche ekipy tweaka:D kto jeszcze??? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 w sumie moze bysmy sie gdzies umowili wszyscy bo tak to bedzie sie trudno znalesc w tloku co wy na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Pojawię się ;) Prawdopodobnie we Wrocku będę już o 9 w sobotę. Jeśli ktoś miałby chęć zgadania się, proszę o info w tym poście bądź walić na GG: 7309197. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Cytuje moją wypowiedź i innego posta(również o Targach): "A może wszyscy z Forum zrobili by sobie jakieś plakietki zeby można było się rozpoznać?? :)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) imo lepiej jest sie spotkac np. przed wejsciem o okreslonej godzinie :-> edit: ogolnie jakby ktos byl z forum i by nas zobaczyl mnie ( z lewej i marcin_gps'a z prawej ) to niech sie do nas odezwie. zdjecie zostalo zrobione podczas nocnej integracji spirytusowej :-))))))) jak nas zobaczycie to nie bojcie sie zagadac :-) http://img168.exs.cx/my.php?loc=img168&ima...mag001217pi.jpg http://img168.exs.cx/my.php?loc=img168&image=imag00133zd.jpg Edytowane 4 Marca 2005 przez sectOr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 No ja już byłem rano popatrzeć wstępnie, będe jeszcze po południu, spoko atmosferka, ale trochę mało jest wszystkiego :) Porobiłem trochę fot, wieczorem powrzucam :) Berkut jak powiedział tak zrobił, przytargał swoją "zamrażarkę" :) Hehe, fajny był tekst MATE'a z MCS.pl: "Zabierzcie Berkutowi moją Prometeię" :) Dobra, ja będe jeszcze po 15-16 tam, będe w białej bluzie zapinanej (na rękawie napis ZEROSIX). Jak coś to podchodzić i zagadywać, albo macie mój kom 503-939-462 to się jakoś zgada jak ktoś będzie to dajcie znać na kom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 my z marcinem tez bylismy juz od 10 rano czy 11 do 14 ale faktycznie troche lipa malo ogolnie sprzetu. malo jakis modyfikacji komputerow :-/ za to sporo firm ze swoimi stoiskami. imo najlepsze stoisko to angela. najwiecej ludzi tam stalo, w sumie moze dlatego ze rozdawali smycze chieftec'a i swiecace grile na wentylatory :->. sporo obudow itp ogolnie spox atmosfera ale organizacja troche kiepska. kiedy poszlismy ok 13:00 na wyklad o dzwieku (zestaw creativa z-5500) okazalo sie ze panowie dopiero wpadli o 13:00 na sale i zaczli wszysstko rozpakowaywac, a nam kazali przyjsc za nie szybciej jak pol godziny. ok 14:00 okazalo sie ze wogole wykladu nie bedzie zostal przesuniete (?) i ze ma byc wyklad z chlodzenia wodnego na ktory juz nam sie zostawac nie chcialo :) w sumie tez mamy z marcinem troche fotek ale nie bardzo jest gdzie wrzocic :-> pzdr dla wszystkich tweakowcow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0008.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0009.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0010.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0011.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0012.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0013.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0014.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0015.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0016.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0017.JPG http://img.esports.pl/users/sector/targi/IMAG0018.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 a byliscie na wykladzie pana marcina (to chyba mate) o tych podstawach chlodzenia wodnego? jego uklad jest na wezykach 8/10 i powiedzial ze do takich wezykow pasuje pompka 300l/h a efekt bedize jak w 1200l/h i 12/16, to cholera jakby do cpc dac jakas 150 to by znikal argument ze wezyki za cienkie. ogolnie troche lipa o 15 mialbyc pokaz prometei to za cholere nie mogelm znalezc tej sali 319 jakas sala widmo:/, o 16:30 berkut zamist pokazywac kaskade to zaczal ustawac stol i projektor i az do 17:30 kiedy juz nie wytrzymalem. ogolnie jak ktos byl 30 min i przeszedl cala sale to widzial wszystko. no moze oprocz godziny 17 kiedy berkut z kims tam zrobili stabilne 3050mhz na a64 i walczli o jakies tam ulamki jeszcze. ale za to wyrwalem sobie revolteca dark blue chociaz nie byly na sprzedaz:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 U nas już pełna relacja foto - zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ogólnie to fajnie, mi tam sie podobało a byłem od jakoś10:30 do 13 i od 16 do 18 pobity rekordzik w kręceniu a64 i superpi obejrzałem dzieło miszcza (berkut i jego kaskada) dużo fajnych stoisk firmowych pare, zdecydowanie za mało :( zmodyfikowanych bud (abletka moczopędna rulez (wtajemniczeni wiedzą o co be) bloczki od mate'a i prometeie ci co nie zostali do końca w sumie nic nie stracili - miała być prometeia odpalana na p4 z zapędami na ostre oc ale to nie wypaliło generalnie to przydałby się jakiś fajny winchester i dfi nf4:D przejde sięjeszcze jutro bo jestem jeszcze we wrocku, moze bedzie sie jeszcze cośdziało:D jak widzicie ziooma w czarno-czerwonej kurtce to to wujek:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 U nas już pełna relacja foto - 1312471[/snapback]syci :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 cvir -> Posysa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 syci :} 1312500[/snapback] BUAHAHAHAHAHAHA :D Trzymajcie mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 BUAHAHAHAHAHAHA :D Trzymajcie mnie :D 1312991[/snapback] Mam identyczne zdanie na ten temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 BUAHAHAHAHAHAHA :D Trzymajcie mnie :D 1312991[/snapback] moze szuka sponsora na drukarke ? nic w tym smiesznego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Obejrzalem relacje i przyznam ze bez rewelacji te "targi" piec swiecacych modow, jedna kaskada a reszta to wystawy sklepowe. Mam nadzieje ze przynajmniej afterparty sie udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No właśnie... Były jakieś imprezy integracyjne ? Bo ja się zmyłem, zostało chyba 10 osób i polazłem na swoje... imprezy "integracyjne" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A widział ktos jak Berkut kłucił sie z jakimis gosciami którzy wpierali mu ze podkręcony procesor tak na prawde działa wolniej niz na standardowym taktowaniu poniewaz popełnia on błędy w obliczeniach i za pomocą "korekty błędów" liczy je jeszcze raz co wydłuza czas pracy procka i sprawia ze jest on mniej wydajny :D. Zabrali oni troche czasu i przez to nie zrobiono moda na pamięć - a miało byc szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Bekrut wzioł se to do serca i wykrecił 3,2@3,2GHz:) A tak ogólnie to wkoncy wykręcił go czy dalej mu sie w biosie wyłanczał komp (niepodkręcony) Co do thorna i obudowy to niech poszuka sposorów na drukarke:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ja nie krecilem bo nie mialem czasu, Sobol krecil na swoim sprzecie, moim zasilaczu i kaskadzie mojej. Gdybym sie za to zabral moze byloby wiecej Ja bylem tym kolesiem w wojskowej panterce jakby ktos nie wiedzial ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misda Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Teoretycznie ci 2 kolesie mieli racje, tylko ze w zeczywistosci znalezienie tej granicy nie jes mozliwe bo FSB trzeba by bylo zmieniac z dokladnoscia 0,01MHz. I nie chodzilo o to ze podkrecony dziala gozej, tylko o to ze podkrecony na max dziala wolniej niz ten podkrecony troche mniej niz maxa. Czyli np na 3000MHz sie wiesza na 2999MHz dziala stabilnie, a oni twierdzili ze na 2998 bedzie szybszy ale na 2997juz bedzie wolniejszy. Przynajmniej tak to zrozumialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120232 wrzucajcie zdjecia nie mieli racji. skad procesor ma wiedziec ze zrobil blad ? to tak jak byle jakie rownanie, jak w 1 miejscu zrobisz blad to dalej on leci, podmien np. minusa z plusem. zeby wieciec czy byl blad musialby wykonywac np. 1 operacje conajmniej 3 razy i potem statystycznie wyliczac sobie co bylo ok. to nie karta grafiki gdzie robiac bledy moze sobie np. dorobic pracy (artefakty tez trzeba przeliczyc), to jest woz albo przewoz, jesli sa bledy to aplikacja sie wiesza albo caly system zreszta na pytanie skad to wiedza, czy maja jakies popracie w materialach brak odpowiedzi = trole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misda Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) W prockach sa odpowiednie rejestry(flagowe, statutowe), w krotych zapisuje sie rozne dane (sumy kontrole i inne zeczy) do sprawdzenia czy nie wystapil blad. Blad moze nastapic przy odczycie z twardziela albo pamieci. Wtedy jeszcze raz pobiera dane i liczy jeszcze raz nie wyliczy to zwis. Oczywiscie ze nie ma takiej mozliwosci ze podany wynik jest bledny. A tak pozatym to ile dni schnie plytka z tego szronu. Edytowane 7 Marca 2005 przez misda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 15min suszarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...