PaWCi0 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam Od paru dni przeszukuje rozne sklepy internetowe w poszukiwaniu UV-Dye (taki srodek do barwienia wody, jakby ktos nie wiedzial :) ). Znalazlem w kilku miejscach, ale cena zawsze ta sama - 20 zł za 5ml (np. 4max, mate). Zamówilem w koncu w Proline po bardziej okazyjnej cenie - 59 zł za 30 ml (na spółke z kumplem), ale zaczeli cos kręcic i w koncu towaru braklo. Znacie moze jakies sklepy internetowe (lub "tradycyjne" w poblizu Gliwic), ktore sprzedają takie cos? Ewentualnie jakis sklep, ktory ma przy okazji atrakcyjne ceny wentylatorow 120mm - bo w takie rowniez musze sie zaopatrzyc, a nie chce wydac majątku za wysylke. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a czemu nie cooltek? 25 zł i 30 ml jak sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Z przyczyn czysto ekonomicznych: Cooltek za 25 zł starcza na 2l wody, UV-Dye za 20 zł starcza na 20l wody :P A dlaczego UV-Dye jest mniej? - bo to koncentrat :) Edytowane 28 Lutego 2005 przez PaWCi0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 jak juz kupisz, uzyjesz to mozesz mi odsprzedac za polowe ceny :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jkaby co to ja mam zbędną buteleczkę UV-DYE Blue 20ml bez 3 kropel - (otwarty z ciekawości) Ale to nie giełda więc... ciiiii :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 niebieski? eee.. zielony wymiata :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 he he no ba pewnie ze zielony wymiata . .:) bo lepiej go widac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 No niebieski wygląda tak: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Ekhm.... czyżby mały OT? Grzechu: polecam dział SPRZEDAM BTW: Ja również jestem raczej zdecydowany na zielony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Ja u siebie bede robil na niebiesko, ale gdzie tu widzialem topic w ktorym ktos :P pisal, ze taniej wychodzi kupno mazaka UV i rozbrojenie by dostac sie do plynu.... musze poszukac takich, tylko jestem ciekaw ich wydajnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 KLIKEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Dzieki!! Szkoda ze nie ma tam Akasy 120mm - bo na takiego poluje, a przesylka wyszlaby taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 U mnie w papierniczym 10zł kosztuje marker uv ciekawe czy dało by rade z tego wyciągnąć conieco płynu i czy po zmieszaniu było by to dobre do układu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 U mnie w papierniczym 10zł kosztuje marker uv ciekawe czy dało by rade z tego wyciągnąć conieco płynu i czy po zmieszaniu było by to dobre do układu. 1306170[/snapback] ja widzialem takie markery z plynem w srodku po 2 zl, widzialem jak to dziala, poprostu zajebioza, i kosztuje o wiele mniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Patrzcie co znalazłem :D http://allegro.pl/show_item.php?item=42813747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Patrzcie co znalazłem :D 1306880[/snapback] A wiesz ile tego trzeba wlac do ukąłdu, żeby to dało jakis efekt? hehe keidys gadałem z gościem który sprzedawał naboje UV i z rozmów wyszło, że mnije więcej 50:50 trzeba wlac żeby było ok. Niedośc że koszta wysokie to jeszcze nie wiadomo jak ten tusz przewodzi ciepło. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=43435372 to jest ciekawsze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A wiesz ile tego trzeba wlac do ukąłdu, żeby to dało jakis efekt? 1306996[/snapback] Grzesiek tak jak mówisz, nie inaczej. Jaden nabój to jakieś dwa mililitry. Ile trzeba by tego, żeby zapełnić cały układ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...