Crash_Black Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam, Przy właczaniu koputera na pasku pokazuje mi sie ikonka ze wykryto nowy sprzet wszystko jest oki ale do czasu po pewnym czasie wyskakuje komunikat z kreatora dodawajacego sprzet ze sterowniki nie sa do tej platformy i tak jest za kazdym razem i przez to mi cos pada w kompie , autorun np, w cd romie mi nie dziala a wczesniej dzialal :(( Skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sterowniki do tego Kanału IDE , w menadzeze urzadzen mam takie dwa kanaly bez sterowników :( Pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 A może napiszesz jaki masz kontroler IDE, albo chociaż płytę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Płyta to : DFI i815EP-W83627 na chipsecie Intel 815, kontroler IDE niestety nie znam bo nie wiem gdzie to sprawdzic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Stery do płyty zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 tak :) instalowalem je drugi raz bo myslalem ze padlo , chyba ze moze znasz linka do stronki z ktorej moge sciagnac jakies nowe stery do tej plytki to moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 www.intel.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ściągnełem zainstalowałem i nic , dalej wyskakuje bład typu : "sterownik nie jest przeznaczony dla tej platformy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Dzieki wielkie za wszelka pomoc, juz zrobilem , dla zainteresowanych byla to winna dysków wirtualnych w moim przypadku Alcohol 120% trzeba go usunac i nastepnie reset kapa i juz reszta sama sie zrobi hehe :0 Jeszcze raz dzieki, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...