ciemek89 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Jeszcze przedwczoraj na dysku mialem okolo 30 filmow (niesety nie mam ich na plytach ). Dzisiaj chcąc otworzyc folder z jednym z nich po dwukrotnym nacisnieciu na folder pojawia sie napis:" G\filmy\film nie jest dostępny. Odmowa dostępu". :sad: :sad: Tak dzieje sie z wiekszoscia filmow a ku mojemu zdziwieniu dawne foldery z filmami okazaly sie puste , a na dodatek nie mogę ich usunąć !!!!!!!!!!! Co zrobic by je odzyskac??????? :cry: BYlbym wdzieczny za wszelka pomoc Edytowane 1 Marca 2005 przez ciemek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Zacznij od zmiany tytułu tematu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 moze dysk po[gluteus maximus]da :( sprawdz czy zwonilo sie miejsce na dysku czy poprostu niewidac filmow a miejsce dalej zajmuja. szukaj programow do odzyskiwania danych. tematy juz takie byly. a moze winda nie jest za stabilna na twoim sprzecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goździu Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Miałem podobny problem. U mine działo się podobnie na ostatniej partycji po prostu wcinało mi jakies 20G a po danych pozostawały puste foldery. Okazało sie że dysk był walnięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Właśnie chodzi o to że miejsce jest dalej zajmowane ale filmow ni widu ni słychu. Jest to właśnie moja ostatnia partycja. Komp byl kupowany pol roku temu a winda chodzi bardzo stabilnie. :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A tak przy okazji to wcielo mi 14 giga z 32 na tej partycji :mellow: :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) tak przy okazji to korzystaj z opcji "EDIT" a nie pisz 2 postow pod rzad :mur: przelec dysk hdd regenerator'em Edytowane 2 Marca 2005 przez julas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=119557𝌅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ho ho ho ja byl zadzwonil do RIAA ;) ;) :P i zapytal sie czy to nie ich sprawka ;) ;) :P a tak powaznie.. poszukaj programikow do odzyskiwania danych z dysku.. pamietaj tylko nic nie zapisywac na partycji do czasu odzyskania plikow, bo jak zapiszesz sektory gdzie byly filmy to juz duzo nie zdzialasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...