wilk_ Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam, jeszcze wczoraj temperatura w biosie pokazywała ok. 65 stopni. Zakleiłem dziury w obudowie i zostawiłem tylko tą pod spodem z przodu i wentylator zasilasza. Dzisaj tempreatura wynosi 3~4 stopnie na procesorze, a 31 w srodku kompa. Czy to nie za zimno ? :wink: Czy też może moje wskaźniki szwankją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 czujniki twojej mobo sa do duszy , albo bios nie radzi sobie z nimi ... proponuje wlozyc termometr do budy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Wnieś komputer do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Spadek temperatury o 60C. Albo coś źle przeczytałeś, albo czujnik jest do... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 albo temperatura wzrosla i licznik zaczal sie krecic od 0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 a to też możliwe ;-) na mojej pokazuje temp 1 :1 C :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...