Klimer Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Siema nie mam zielonego pojecia jaka to partycja dokładnie (był tam suse 9.x) ale mam dysk pod linuxa, podłaczyłem pod głownego kompa gdzie jest win xp prof sp2 i w menadzeze jest wykrywany ów dysk. problem w tym ze nie mam dostepu do niego. a chciałbym go sformatowac na jakis windowsowy system plików (konkretnie ntfs). nie mam zielonego pojecia jak sie do tego dobrac. mówiac prosto i konkretnie: pomocy ^^ pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 zarządzanie dyskami, skasuj partycje, utwórz nową i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 a jezeli lubisz sobie urtrudniac zycie to partition magic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...