Skocz do zawartości
Gość

Co sądzicie o dvd?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam Pioneera juz ponad 2 lata i jestem z niego zadowolony. Dobrze odczytuje DVD. Jest tez bardzo dobry w ich rypowaniu :roll: ASUS to bardzo bora firma jesli chodzi o plyty glowne ale mysle ze jesli chodzi o dziedzine DVD to Pioneer ma troche wiecej doswiadczenia. Jak sie na to nie poptrzyc to Pioneer jest jedna z nielicznych firm ktora oferuje DVD+RW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego pioniera tylko, że ze slotem. Moim zdaniem jest on bardzo wygodny w użyciu tylko trochę głośny ja się rozpędzi, ale ogólnie to polecam.

8) cyclone jest glosniejszy :x , pozatym nieiwem dlaczego ten pionner ma problem z zoltymi plytkami ? chyba jakis zwalony mi sie trafil :(

a filmy dvd, plytki tdk i verbatimi tnie jak glupi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Pioneera juz ponad 2 lata i jestem z niego zadowolony. Dobrze odczytuje DVD. Jest tez bardzo dobry w ich rypowaniu :roll: ASUS to bardzo bora firma jesli chodzi o plyty glowne ale mysle ze jesli chodzi o dziedzine DVD to Pioneer ma troche wiecej doswiadczenia. Jak sie na to nie poptrzyc to Pioneer jest jedna z nielicznych firm ktora oferuje DVD+RW.

bbc20000 pomyliłeś plus z minusem Pioneer robi DVD-RW.

a co do tematu to Pioneer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Pionnera 106S (ten ze szczeliną) od ok. pół roku i uważam, że jest super. Acha... działa na nim funkcja zwalniania prędkości - na co dzień napęd mam ustawiony na tryb Quaiet - czyta wtedy z prędkością 24x i prawie go nie słychać - do odtwarzania MP3, DivX, DVD itp. jest to świetne rozwiązania :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...