Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ** DVD Asus x16/x48 box ** Pionner x16/x40 DVD-106 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Oba napedy sa niezle , tyle ze niech sie wypowiedza uzytkownicy . Dokladne testy napedow DVD masz tu http://www.cdrinfo.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ** DVD Asus x16/x48 box ** Pionner x16/x40 DVD-106 Znam tylko Pioneer'a (ma kumpel, ja dopiero bede mial) i tylko moge go chwalic, dobry naped. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja bym stawiał na Pionieer'a (ma lepszą optykę) a z Asusami różnie to bywa (ogólnie też są niezłe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 jesli bedziesz uzywał dvd do zgrywania w locie to najlepszy bedzie ten asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam Pioneera juz ponad 2 lata i jestem z niego zadowolony. Dobrze odczytuje DVD. Jest tez bardzo dobry w ich rypowaniu :roll: ASUS to bardzo bora firma jesli chodzi o plyty glowne ale mysle ze jesli chodzi o dziedzine DVD to Pioneer ma troche wiecej doswiadczenia. Jak sie na to nie poptrzyc to Pioneer jest jedna z nielicznych firm ktora oferuje DVD+RW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Moim zdaniem PIONEK jest lepszy (moja panna ma). A ja mam LG i jak narazie jestem b. zadowolony, a często zgrywam w locie i nigdy mi nic nie zepsuł. U mojej kobiety nie ma nagrywarki więc trudno mi powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam tego pioniera tylko, że ze slotem. Moim zdaniem jest on bardzo wygodny w użyciu tylko trochę głośny ja się rozpędzi, ale ogólnie to polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam tego pioniera tylko, że ze slotem. Moim zdaniem jest on bardzo wygodny w użyciu tylko trochę głośny ja się rozpędzi, ale ogólnie to polecam. 8) cyclone jest glosniejszy :x , pozatym nieiwem dlaczego ten pionner ma problem z zoltymi plytkami ? chyba jakis zwalony mi sie trafil :( a filmy dvd, plytki tdk i verbatimi tnie jak glupi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ** DVD Asus x16/x48 box ** Pionner x16/x40 DVD-106 Jesli bedziesz go uzywal tylko do ogladania filmikow bierz pioniera, a jak nie to bierz tego Asusa (b.dobra korekcja bledow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam Pioneera juz ponad 2 lata i jestem z niego zadowolony. Dobrze odczytuje DVD. Jest tez bardzo dobry w ich rypowaniu :roll: ASUS to bardzo bora firma jesli chodzi o plyty glowne ale mysle ze jesli chodzi o dziedzine DVD to Pioneer ma troche wiecej doswiadczenia. Jak sie na to nie poptrzyc to Pioneer jest jedna z nielicznych firm ktora oferuje DVD+RW. bbc20000 pomyliłeś plus z minusem Pioneer robi DVD-RW. a co do tematu to Pioneer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Oba bapędy są baardzo dobre :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Kup lepiej LG 16/48. Mam ten model i jestem naprawde zadowolony, wszystkie płytki czyta bezproblemowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 oba napedy sa b. dobre, jednak wzialbym pioniera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 jakiś czas temu miałem podobny dylemat i wszyscy radzili pioneera(w sklepie też a mieli oba napędy) także mam pioneera i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Stawiam na Pioneera 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam dvd toshiba [konfig poniżej] i jak narazie jestem bardzo zadowolony z tego napędu :D i polecam ten napędzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam Pionnera 106S (ten ze szczeliną) od ok. pół roku i uważam, że jest super. Acha... działa na nim funkcja zwalniania prędkości - na co dzień napęd mam ustawiony na tryb Quaiet - czyta wtedy z prędkością 24x i prawie go nie słychać - do odtwarzania MP3, DivX, DVD itp. jest to świetne rozwiązania :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...