pies123 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam wszystkich , chcialem sie poradzic w nastepujacych sprawach . Chce sobie zrobic reinstalacje win Xp , ale mam jeden problem i nie wiem jak go rozwiazac , otoz jak wlancza mi si ekomp to mam wybor miedzy dwoma windowsami xp prof ( efekt instalacji drogiego windowsa na drogiej partycji ) ale tego win Xp juz nie ma na kompie pozostal tylko link do jego wyboru na starcie windowsa , chcialem sie dowiedziec jak to mozna usunac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 c:\boot.ini Niedawno był taki sam temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies123 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 no fajnie z ebył , ale problem polega n atym ze ja nic z tego nie rozumiem co tam jest napisane , gdyz nie jestem obeznany w tych tematach , wiech chcialem sie poradzic i zeby ktos mi to w miare jansy sposob wyjasnił co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Przeciez to proste. Zdejmujesz atrybut 'tylko do odczytu', ladujesz do notatnika i usuwac odpowiednia linie. Zapisujesz, przywracasz 'tylko do odczytu'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies123 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ok rozumiem , ale gdzie znajde ten plik ktory mam zmodyfikowac?? bo szukalem i nigdzie nie znalazlem na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zrób sobie pełen format dysku i już nie bedziesz miał takich problemów ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam! Zrób sobie pełen format dysku i już nie bedziesz miał takich problemów ! 1307829[/snapback] Rzeczywiście świetna rada :] Otwórz np. Mój komputer -> Narzędzia -> Opcje folderów -> Zakładka widok -> z listy odznacz "Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego" natomiast zaznacz "Pokaż ukryte pliki" i naciśnij OK. Plik znajdziesz w katalogu głównym C:\boot (to ten chociaż pewnie nie widzisz rozszerzenia bo masz ukrywanie rozszerzeń znanych plików). W dalszym ciągu zastosuj się do tego co napisał KrzychuG Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...