Walker3d Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Standardowo zawsze używałem tylko jednego profilu pod xp'kiem , głównego czyli Administrator. Wczoraj wyjąłem mu kostke 128MB ramu i zostało mu 96 MB . Co za tym idzie windows dostał kręcka i nie chciał sie uruchomić w normalnym trybie. Przez ten czas używałem kompa w trybie awaryjnym i jutro wsadziłbym mu ponownie te 128 MB i teoretycznie wszystko by działało . No niestety dziś odpalam machine i wyskoczyło mi cudowne okienko że nie można załadować profilu administratora i nic nie dało się zrobić . Kiedy odpaliłem go w awaryjnym to też wszystkie ustawienia i ikonki wcieło . Jedyne wytłumaczenie to to że mi cały profil administratora wcieło . Teraz nasuwają sie 2 pytania 1- Czemu wcieło mi ten profil 2- czy da się go jakoś odzyskać , czy winxp robi sobie jakies kopie bezpieczeństwa i jak ją przywrócić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Win nie robi kopii, profil był w doicuments and setings/adminitrator, tam tez był plik rejestru admina, mozliwe ze nowy profil zostalutworzony obok starego a wtedy jesli rejestr nie jest calkiem uszkodzony to mozna by spróbowac odzyskac troche ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...