K&W!!! Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jak usunąc konto lub zminić nazwę użytkownika???Nie moge nigdzie tego odszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 z panelu administracyjnego, do ktorego jak sie domyslasz, nie masz dostepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Czyli może to zrobić adim do którego powinnienes sie zgłosić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K&W!!! Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Czyli może to zrobić adim do którego powinnienes sie zgłosić... 1309700[/snapback] Więc co mam zrobic by zmienić nazwe użytkownika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 zglosic sie do admina ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A nie sądzisz że to by było zbyt proste ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Koszt zmiany: standardowa cena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K&W!!! Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 wiec macie braki w tym panelu..............Więc jak skontaktowć sie z adminem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Żadnych braków nie ma. Taką mamy politykę i koniec ;] A z adminem najlepiej się skontaktować łapiąc go na pw, pisząc maila lub wysyłając wiadomość na gg ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K&W!!! Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A nie sądzisz że to by było zbyt proste ;) :lol: 1309715[/snapback] Sądze ze prościej było by dodać w ustawieniach ,,Usuń konto" i po sprawie.... dobra a wy Moderatorz nie umiecie mi pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Żadnych braków nie ma. Taką mamy politykę i koniec ;] A z adminem najlepiej się skontaktować łapiąc go na pw, pisząc maila lub wysyłając wiadomość na gg ;] 1309727[/snapback] Własnie... tylko trudno go spotkać bo to cfana bestia i rzadko sie w tematach wypowiada... Sądze ze prościej było by dodać w ustawieniach ,,Usuń konto" i po sprawie.... dobra a wy Moderatorz nie umiecie mi pomóc? 1309729[/snapback] Jak chcesz to mozna dać Ci bana... konto będzie nieaktywne.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 czlowieku. popatrz na grupe Paranoika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 nie wiem czy zauważyłeś ale na część Twoich pytań odpowiada admin <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 czlowieku. popatrz na grupe Paranoika ... 1309734[/snapback] nie wiem czy zauważyłeś ale na część Twoich pytań odpowiada admin <_< 1309735[/snapback] Cichooooo..... wszystko zepsuliście... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Sorry za OT ale nie moge sie powstrzymać: Dzwoni telefon: - (szept małego dziecka) haloo? - Hmm... czy mogę prosić tatusia? - (dalej szept) niee... - ale dlaczego? - bo tatuś jest bardzo zajęty - a - to może mamusie? - niee -on jest też bardzo zajęta - acha, a czy jest tam ktoś jeszcze?? - tak, pan policjant i strażak - :mellow: a to czy może ich mogłbyś poprosić? - niee, bo oni też są bardzo ale to bardzo zajęci... - to co oni tam wogóle wszyscy robią? - (dalej szeptem) szukajom mnie... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Krata piwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A ja uważam, że w panelu kontrolnym powinna być funkcja zmiany loginu ale na takiej zasadzie, że każdy ma prawo do 2 zmian. Do by było dobre, ale czy panowie admini się na to zgodzą :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Pewnie będzie taka płatna możlikwość... ;] Kiedyś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A ja uważam, że w panelu kontrolnym powinna być funkcja zmiany loginu ale na takiej zasadzie, że każdy ma prawo do 2 zmian. Do by było dobre, ale czy panowie admini się na to zgodzą :blink: 1310177[/snapback] nie moge odpowiadac za administracje, ale ja jestem na nie, tylko bajzel by to wprowadzalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) wiec macie braki w tym panelu..............Więc jak skontaktowć sie z adminem? 1309722[/snapback] O ile mi wiadomo zadne oprogramowanie forum nie oferuje takich opcji dla zwyklego uzytkownika wiec "brakami" bym tego nie nazwal. Edytowane 4 Marca 2005 przez KrzychuG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Pewnie będzie taka płatna możlikwość... ;] Kiedyś... 1310215[/snapback] Już to widze...."wyślij sms pod nr. 7xxx cena 9zł+VAT" :lol: Puki co owej zmiany loginu od admina nie moge się doczekać <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Wiesz, krata piwa zwykle przyspiesza sprawę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 O dwóch nawet nie wspominając... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 no nie mowcie mi ze ten osobnik chcial zmiany na "K&W!!!" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Nie znasz się... :P Teraz jest kul & młodzieżowo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 kręcenie wora ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dzięki za zmainę loginu..... Piwo dla wszystkich!!!!..... B) Wykosztuje się troche :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 no, czekam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Przypominam ze tez sie w tym temacie wypowiedzialem ;] ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jak tylko będzie okazja.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...