Kanghoy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jakie detki są nejlepsze dla kart GF 2 ??? Bo mam Gf2 Mx [Creative][nbie wiem dlaczego nie mam podanego numerka na karcie ;p] 32MB,i obecnie używam detonatorów 40.41 pod winXP,a słyszałem,że Detki z seri 40 + nie są zbyt odpowednie dla kart poniżej GF3... wiec które najlepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 jak wydano detki 29.42 byly testy i zanotowano poprawe wydajnosci nowszysch nie mam jezdze na tych i spox dziala w koncu nowsze sa robione pod nowsze kart nie wiem moze jakies z serii 30.xx sa szybsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 hmm pomyślimy... nie ma ktoś pewniejszych danych ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam. Np. dla rivy tnt2 pro najlepsze sa 6.x, dal gf1 cos ok 10.x, a dla gf2 mx cos ok 12.x-14.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 hmm pomyślimy... nie ma ktoś pewniejszych danych ? :D Ja jade na Fachmanach 3.3 i jestem zadowolony - mieszanka fachmanów plus mój sprzęt = najwyższa wydajność jaką osiągnąłem. (choć i tak jest mała ;-) - ~2200 w 3D Marku 2k :? ) Ale na różnych sprzętach może być róźnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...