Fidel Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 wymienilem sobie grafe i co jakis czas zwykle jak komp jest zimny sie resetuje:( na 3,3V mam 3,42 nie wiem czy nie za duzo:( na 5V mam 5,07 na 12V mam 11,99 idle i 11,93 load tam gdzie jedna wartosc napiecia nie zmieniaja sie wzgledem obciazenia o wiecej niz 0,01V kurde denerwuja mnie te restarty a zwlaszcza to ze nawet jak wlacze prime i 3dmarka 2003 to komp moze chodzic caly dzien:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 czym mierzyłeś napięcia bo nie napisałeś ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) miernikiem cyfrowym Edytowane 5 Marca 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Napięcie 3,3 mieści się w normie chociaż jest trochu wyższe niż normalnie być powinno, swoją drogą dużo producentów zasiłek celowo podwyższa linię 3,3v żeby komp zyskał na stabilności. Dla pewności zobacz, jak z temperaturami w zasiłce. Ale szczerze wątpię czy te restarty to jej wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...