qbusek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam, wczoraj zostal mi skradziony dowod rejestracyjny - w zwiazku z czym mam pytanie - jak i czy sie da odzyskac dowod rejestracyjny samochodu ?? prawko, i dowod to nie problem ale co zrobic z dowodem ? :mur: moze juz kiedys ktos to przechodzil i mi pomoze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Totalnie nie rozumiem pytania. Tym bardziej, ze powiedziales ze z innymi dokumantami nie jest problem. Przy okazji mozliwosci odzyskania prawka w taki sam sposob odbierz/znajdz rejestracyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Chodzilo mu chyba o to ze prawko i dowod osobisty moze sobie wyrobic nowy, a nie wie jak jest z dowodem rejestracyjnym. Dobrze interpretuje ? Edytowane 5 Marca 2005 przez SuChyY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 tak dobrze ... nie wiem jak sie za to zabrac :( stary dowod wyrabialem w gdansku, a teraz mieszkam zupelnie w innym rejonie adiminstracyjnym prawko/dowod mozna zalatwic nowy bez problemu - ale z reszta jest juz problem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 No to juz wogole nie rozumiem z tym, ze tym razem problemu a nie pytania. Ide do wydzialu transportu i komunikacji. Wyrabiam nowy z nowymi tabulami. Dzizas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Kaeres - wszystko fajnie itp. ALE tak jak napisalem samochod byl zarejestrowany w gdansku, teraz mieszkam w innym miejscu wiec mam inny urzad. Czy musze przedstawic dowod zakupu samochodu ? myslalem ze ktos juz to przerabial i mi pomoze... bdw - ile moze kosztowac wyrobienie nowych tablic ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 I wlasnie dlatego trzeba miec ksera dokumentow :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 a co by mi xero dalo ? (pytanie czysto hipotetyczne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A nie lepiej pojsc do wydzialu transportu i najprosciej w swiecie spytac? Przedstawic sytuacje i w jaki sposob ją zalatwic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 no to przeciesz wiadomo ze tak zrobie w poniedzialek ;) zreszta juz sie dowiedzialem ze istnieje takie cos jak "wtornik" dowodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...