Lazymodder Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Czesc Co myslicie o czyms takim: wskaznik 1 albo taki wskaznik 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ten pierwszy fajny :D jakby ten wirniczek jeszcze był UVreactive :D a jakie ceny tych zabawek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Tu nic niema :rolleyes: Raczej ten drugi bo z tym pierwszym będą problemy o ile niemasz pompki od CO/CWU Edytowane 7 Marca 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 czemu beda problemy? wizualnie mi sie bardziej podoba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 pierwszy kosztuje 113 zl a drugi 130 czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Zapomnij ... głupoty piszę :roll: Jest spoko, tylko jak każdy przepływomierz będzie stawiał opór .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 noo.. cena już mi postawiłą taki opór że wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 tzn szukam dalej czegos tanszego tak powiedzmy do 75zl jutro dam jakies info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 to troche przegięcie mieć wskaźnik przepływu droższy niż bloczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 na mcs'sie masz gotowe przepływimierze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ale te mi sie akurat nie podobaja wizualnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Tak ale te przepływomierze z MCS'u to tylko mówią czy woda leci czy nie... a ile l/h to już nie ma :/ do tego ta cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 na ja je ogladałem na targach we wrocku to tak źle nie wygladąły, szkoda własnie że nie maja elektroniki, chociażby miejsca na czujnik od termometru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Tylko że cena 110zeta po prostu odstrasza :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) wlasnie odtrzymalem maila ze ceny nie byly w zl tylko w EURO !!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: jestem jeszcze w szoku... ale dzis ide przed zajeciami do pewnej firmy ktora ma w swojej ofercie podobno takie rzeczy ( oby o wiele tansze ) zobaczymy.... moze ktos ma kogos w stanach moze zrobimy zbiorowe zamowienia na wskaznik wyslemy normalnie ( nie jakies cla czy cus )... Edytowane 8 Marca 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 cóż jeżeli ceny wszystkiego w mcsie tak sie mają do rzeczywistości jak na przykłąd cena choinek to co sie dziwicie ;) (yy.. ale 113 ojro to mnie zmiażdzyło..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Jak kogoś interesują TAKIE USTROJSTWA to informuję, że zaczynam zbierać zamówienia na wskaźniki z oferty innovateca. JAK KTOŚ CHĘTNY, TO ZGŁASZAĆ SIĘ W TYM TOPICU Wysyłka kosztuje 20 euroszy, więc jakby zebrało się z 10 osób, to cena elektonicznego wskaźnika nie przekroczyłaby 85zł. Oczywiście im więcej osób tym taniej. Edytowane 8 Marca 2005 przez AK47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) to ten wyjdzie 85 ?? wskaznik1 tylko on ma zlaczki na max 10 chyba a mnie ten tez interesuje wskaznik 2 i ten wskaznik 3 ale jestem chetny ogolnie Edytowane 8 Marca 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 kolejna firma i kolejne kosmiczne ceny.... pozostaje: !!!!!!!!!LUDZISKA ZBIERAMY $ I BIERZEMY WSKAZNIK ELEKTRONICZNY OD INNOVATEKA ZA 85zl!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Hmm... ale to na za małe węże jest..11mm max... czyli 10 pewnie by było oki... Jak coś to wchodzę w tą przesyłke.. niekoniecznie na przepływomierz ale na pewno na szlauchy i mocowanie do eheima. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 5 osób to trochę mało jak narazie. Może poczekamy jeszcze, zbierze się więcej osóbi i wtedy zamówimy. Wyjdzie sporo taniej no i moze jakiś rabacik dostaniemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 jestem za zwlaszcza ze bralbym ten wskaznik wskaznik AK47 orientujesz sie jakie zlaczki na niego wchodza ?? czy on ma gwint 3/8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Wstrzymajcie się trochę z tym zamawianiem Mailowałem dziś z Mate'em w sprawie multitopu do uriela 2.0. Przy okazji dowiedziałem się, że przygotowywuje miernik przepływu z wbudowaną elektroniką, tak, że będzie go można dołączyć do płyty albo panelu (np. aerogate2) i móc śledzić przepływ wody. Nie podał niestety kiedy miernik ten będzie dostępny Edytowane 15 Marca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jeśli cena będzie proporcjonalna do tego bez elektroniki to strach się bać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Wstrzymajcie się trochę z tym zamawianiem Mailowałem dziś z Mate'em w sprawie multitopu do uriela 2.0. Przy okazji dowiedziałem się, że przygotowywuje miernik przepływu z wbudowaną elektroniką, tak, że będzie go można dołączyć do płyty albo panelu (np. aerogate2) i móc śledzić przepływ wody. Nie podał niestety kiedy miernik ten będzie dostępny 1330125[/snapback] ...... i ile bedzie kosztowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jestem za zwlaszcza ze bralbym ten wskaznik 1323983[/snapback] Tak, gwint jest 3/4. A wmontowane szybkozłączki to 8/10, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by wkręcić choinki. Gwint w obudowie jest krótki, więc te z mcs powinny być idealne Zobaczcie sobie na węże innowateca (szlauchy). Są nawet o sr. wewnętrznej 4 mm!!!!! czyli mniej niż w CPC. Niebieskie, przezroczystawe węże są po prostu piękne. A te reagujące na UV - miodzio. Tylko czemu do cholery max średnice to 8mm ?! Ja biorędla siebie metr tego niebieskiego UV active 8mm. Zachęcam do brania pompek EHEIM. Np taki 1046 kosztuje 120zł a 1048 160zł czyli chyba 100zł taniej niż w mcs tłumik drgań eheimów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 a zauwazyliscie ze flow meter v2 NIE mozna podpinac bezposrednio do mobo? 'Die FlowMeter rev2.0 Durchflussmessturbine kann nicht direkt am Mainboard betrieben werden.' Chyba az tak zle nie stoicie z niemieckim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 no wlasnie jakas tam czarna [ciach!]la podobna do inwertera chyba jeszcze potrzebna ... niech ktos kto zna niemiecki potwierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) A co to za problem zrobić sobie taki wskaźnik w domu??? :D Bo ja tam nie widze żadnego Edytowane 16 Marca 2005 przez randomize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 to co z ta "czarna skrzynka" ktora niby musi byc z rev 2 ?? a tu wskaznik przeplywu thermaltake dostepny juz w plwskaznik o niebo lepsze wykonanie niz tego z mcs dodatkowo 3 wielkosci zlaczek w zestawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...