Skocz do zawartości
Lazymodder

Wskaznik Przeplywu

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ale te przepływomierze z MCS'u to tylko mówią czy woda leci czy nie... a ile l/h to już nie ma :/ do tego ta cena...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie odtrzymalem maila ze ceny nie byly w zl tylko w EURO !!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: jestem jeszcze w szoku... ale dzis ide przed zajeciami do pewnej firmy ktora ma w swojej ofercie podobno takie rzeczy ( oby o wiele tansze ) zobaczymy.... moze ktos ma kogos w stanach moze zrobimy zbiorowe zamowienia na wskaznik wyslemy normalnie ( nie jakies cla czy cus )...

Edytowane przez Lazymodder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kogoś interesują TAKIE USTROJSTWA to informuję, że zaczynam zbierać zamówienia na wskaźniki z oferty innovateca.

JAK KTOŚ CHĘTNY, TO ZGŁASZAĆ SIĘ W TYM TOPICU

Wysyłka kosztuje 20 euroszy, więc jakby zebrało się z 10 osób, to cena elektonicznego wskaźnika nie przekroczyłaby 85zł.

Oczywiście im więcej osób tym taniej.

Edytowane przez AK47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... ale to na za małe węże jest..11mm max... czyli 10 pewnie by było oki...

Jak coś to wchodzę w tą przesyłke.. niekoniecznie na przepływomierz ale na pewno na szlauchy i mocowanie do eheima.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstrzymajcie się trochę z tym zamawianiem

Mailowałem dziś z Mate'em w sprawie multitopu do uriela 2.0. Przy okazji dowiedziałem się, że przygotowywuje miernik przepływu z wbudowaną elektroniką, tak, że będzie go można dołączyć do płyty albo panelu (np. aerogate2) i móc śledzić przepływ wody. Nie podał niestety kiedy miernik ten będzie dostępny

Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstrzymajcie się trochę z tym zamawianiem

Mailowałem dziś z Mate'em w sprawie multitopu do uriela 2.0. Przy okazji dowiedziałem się, że przygotowywuje miernik przepływu z wbudowaną elektroniką, tak, że będzie go można dołączyć do płyty albo panelu (np. aerogate2) i móc śledzić przepływ wody. Nie podał niestety kiedy miernik ten będzie dostępny

1330125[/snapback]

...... i ile bedzie kosztowac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za zwlaszcza ze bralbym ten wskaznik

1323983[/snapback]

Tak, gwint jest 3/4. A wmontowane szybkozłączki to 8/10, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by wkręcić choinki. Gwint w obudowie jest krótki, więc te z mcs powinny być idealne

Zobaczcie sobie na węże innowateca (szlauchy). Są nawet o sr. wewnętrznej 4 mm!!!!! czyli mniej niż w CPC.

Niebieskie, przezroczystawe węże są po prostu piękne. A te reagujące na UV - miodzio. Tylko czemu do cholery max średnice to 8mm ?!

Ja biorędla siebie metr tego niebieskiego UV active 8mm.

Zachęcam do brania pompek EHEIM. Np taki 1046 kosztuje 120zł a 1048 160zł czyli chyba 100zł taniej niż w mcs

tłumik drgań eheimów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi