Skocz do zawartości
sliqe

Free The Baloon

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3011

Jak ktos dojdzie i przejdzie to niech opisze jak 3 plansze przejsc :{}

I polecam gierke bo naprawde fajna ; )

Dobra przeszedlem ; ) Okazaqlo sie ze gierka ma 3 plansze 4 nieglugo ma wyjsc ;( . No to dawac wyjadacze :P

Edytowane przez sliQe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, byłem w 3 planszy i przypadkiem kliknełem zamknij :cry: powiedz mi ktoś teraz jak przejść pierwszą mapke, bo za pierwszym razem jakoś po omacku robiłem i sie udało :P a druga to juz jest łatwa z tym głazem i belką :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całość przeszłedłem - proste, ale mocno zryte.

UWAGA ŚPOJLER NA 3 LEVEL

Klikamy na gościa koło piłki - idzie na 3/4 drogi - kolejno klikamy na podnośnik od dźwigu by ludek na niego wszedł. Zwalamy 3 skrzynki -> rozwalamy 1 beczke z explosiv'ami -> kolejną zrzucamy i gdy ta dotrze do końca taśmociągu kilkamy na belke podSpodem by beczka się wybiła w lewo -> to co poprzednio -> Klikamy na bardzo mały szary guzik na dźwigu by ten podniósł drugiego ludzika -> dajemy na dźwignie dźwigu by podjechał do skrzyń -> klikamy na ludka który podjechał na dźwigu -> drugi raz na niego -> na przycisk przy sprężynce -> na ludzika -> na to coś co wisi na ścianie (nóż) -> na rampe z beczką -> na ludzika -> na wbity nóż.

To koniec :(

Edytowane przez Nexer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość wortigern

z tym balonem to beznadzieja, nie wiem jak u was ale u mnie na 800*600 w 3 lvl nie moglbym przejsc, ten szary guziczek WOGOLE nie byl widoczny, nic z myslenia tylko klikanie po calej planszy az odkryje sie wszystkie mozliwosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzesiu o ile pamietam dobrze to po lewej stronie wszystkich rur jest wyjscie na drabinke po jamis czasie :> . Z lornetki mozesz zobaczyc co gdzie jest dokladnie :) . Szymek daj wiecej gierek :> bo przeszedlem ta pierwsza w 30 minut , a ta druga kiedys juz gralem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu wchodzisz nie pamietam do ktorej .. wejdz na gore do lornetki i poogladaj cale scieki od gory do dolu i zobaczysz gdzie trzeba wyjrzec jak woda bedzie leciala etc.

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2555 - masakra gra, bez optyka mozna zapomniec :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos pamieta tego typu gre na 486??

ustawialo sie kaltki z chomikami, pasy transmisyjne-zapala sie wtedy zarowka

swieczki przepalajace sznukrki????

ktos to ma??

bo mailem ta gre neidawno, ale dostalem ja z wirusem i nei da rady odpalic :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mhmm jak w tym balonie lvl 1 podnieść te głupie skrzynki bo nie mam nic żeby ten dźwig na dół zjechał :/

1318632[/snapback]

masz tam taki szary przycisk, najeżdzasz na skrzynke, wciskasz przycisk, przesówasz w lewo, i strzelasz tą armatką zeby skrzynka spadła pod sterowiec ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fastly: przycisk jest w tej kabinie obok lewarka, tez nie mialem pojecia jak to przejsc mimo ze linka dopstawalem z 20 razy ;] , dopiero gdy ktos dal ta wersje z przyblizeniem zobaczylem ten przycisk.

Bruce: The Incredible Machine?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fastly: przycisk jest w tej kabinie obok lewarka, tez nie mialem pojecia jak to przejsc mimo ze linka dopstawalem z 20 razy ;] , dopiero gdy ktos dal ta wersje z przyblizeniem zobaczylem ten przycisk.

Bruce: The Incredible Machine?

1318682[/snapback]

byc moze....nie wiem.....ale skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>??? :)

pamietam ze jak nbylem chyba w 1 kalsie podstawowki non stop w to gralem :)

EDIT

tak!!

to to!!

DZIEKI!!

Edytowane przez bruce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi