sliqe Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3011 Jak ktos dojdzie i przejdzie to niech opisze jak 3 plansze przejsc :{} I polecam gierke bo naprawde fajna ; ) Dobra przeszedlem ; ) Okazaqlo sie ze gierka ma 3 plansze 4 nieglugo ma wyjsc ;( . No to dawac wyjadacze :P Edytowane 8 Marca 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 dobre dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 kurde, byłem w 3 planszy i przypadkiem kliknełem zamknij :cry: powiedz mi ktoś teraz jak przejść pierwszą mapke, bo za pierwszym razem jakoś po omacku robiłem i sie udało :P a druga to juz jest łatwa z tym głazem i belką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 bierzesz pierwsza skrzynke i strzelasz tym dzialkiem, pozniej bierzesz druga, szybko naciskasz zarowke i puszczasz skrzynke na slup btw. trzeciej nie moge przejsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Całość przeszłedłem - proste, ale mocno zryte. UWAGA ŚPOJLER NA 3 LEVEL Klikamy na gościa koło piłki - idzie na 3/4 drogi - kolejno klikamy na podnośnik od dźwigu by ludek na niego wszedł. Zwalamy 3 skrzynki -> rozwalamy 1 beczke z explosiv'ami -> kolejną zrzucamy i gdy ta dotrze do końca taśmociągu kilkamy na belke podSpodem by beczka się wybiła w lewo -> to co poprzednio -> Klikamy na bardzo mały szary guzik na dźwigu by ten podniósł drugiego ludzika -> dajemy na dźwignie dźwigu by podjechał do skrzyń -> klikamy na ludka który podjechał na dźwigu -> drugi raz na niego -> na przycisk przy sprężynce -> na ludzika -> na to coś co wisi na ścianie (nóż) -> na rampe z beczką -> na ludzika -> na wbity nóż. To koniec :( Edytowane 8 Marca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) znacie jeszcze jakieś gierki takiego typu ? pamiętam ze było coś takiego ze skrzatem znalazłem http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2929 http://www1.analogik.org/amanita/samorost/ Edytowane 8 Marca 2005 przez Szymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Gierka spoko. Szkoda ze taka krótka :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 http://img.sheezyart.com/swf/29/292984_2.swf większy obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Co w samoroscie zrobic z ta tablica z korkami, zeby wejsc do srodka budynku?????????chyba juz wszystkie mozliwosci sprawdzilem i pupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 no nie wszystkie widać hehe to było jakoś XXX OXO albo OXO XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 z tym balonem to beznadzieja, nie wiem jak u was ale u mnie na 800*600 w 3 lvl nie moglbym przejsc, ten szary guziczek WOGOLE nie byl widoczny, nic z myslenia tylko klikanie po calej planszy az odkryje sie wszystkie mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 zadna z tych nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) W Samoroście na drzwiach jest podpowiedź B) Edytowane 8 Marca 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Kiedys gralem w taka z kaczorkiem .. co trzeba bylo tame naprawić . Wypasiona ale nie wiem gdzie to bylo ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Nie kaczorkiem, tylko dziobakiem! :arrow: CHASM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 znacie jeszcze jakieś gierki takiego typu ? pamiętam ze było coś takiego ze skrzatem znalazłem 1317242[/snapback] Jak ukończyć tą pierwszą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 kurde, gram se w tą gre tym dziobakiem, i jestem przy tych 4 czy 5 rurach na dole przez które regularnie woda płynie a ja musze wejsc przez nie jakos na góre....wie ktos o co chodzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 grzesiu o ile pamietam dobrze to po lewej stronie wszystkich rur jest wyjscie na drabinke po jamis czasie :> . Z lornetki mozesz zobaczyc co gdzie jest dokladnie :) . Szymek daj wiecej gierek :> bo przeszedlem ta pierwsza w 30 minut , a ta druga kiedys juz gralem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 sliqe, no wlasnie nie znalazlem wiecej - moze ktos z was ma ? bedziemy wdzieczni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2927 ta jest niezla ;) http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2666 wypas :) gram ciagle teraz :P Edytowane 9 Marca 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 cykl Takagism (autor Toshimitsu Takagi) - fajny klimacik: :arrow: CRIMSON ROOM :arrow: VIRIDIAN ROOM :arrow: BLUE CHAMBER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Kurde jestem dokładnie tutaj gra i nie wiem co dalej...nie widze zadnych drabinek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Grzesiu wchodzisz nie pamietam do ktorej .. wejdz na gore do lornetki i poogladaj cale scieki od gory do dolu i zobaczysz gdzie trzeba wyjrzec jak woda bedzie leciala etc. http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2555 - masakra gra, bez optyka mozna zapomniec :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 mhmm jak w tym balonie lvl 1 podnieść te głupie skrzynki bo nie mam nic żeby ten dźwig na dół zjechał :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ktos pamieta tego typu gre na 486?? ustawialo sie kaltki z chomikami, pasy transmisyjne-zapala sie wtedy zarowka swieczki przepalajace sznukrki???? ktos to ma?? bo mailem ta gre neidawno, ale dostalem ja z wirusem i nei da rady odpalic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 mhmm jak w tym balonie lvl 1 podnieść te głupie skrzynki bo nie mam nic żeby ten dźwig na dół zjechał :/ 1318632[/snapback] masz tam taki szary przycisk, najeżdzasz na skrzynke, wciskasz przycisk, przesówasz w lewo, i strzelasz tą armatką zeby skrzynka spadła pod sterowiec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Fastly: przycisk jest w tej kabinie obok lewarka, tez nie mialem pojecia jak to przejsc mimo ze linka dopstawalem z 20 razy ;] , dopiero gdy ktos dal ta wersje z przyblizeniem zobaczylem ten przycisk. Bruce: The Incredible Machine? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a może jakaś podpowiedź dla mnie do levelu 3 z tej pierwszej gierki się też znajdzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 - hl we fleshu : > normalnie masakra :P Tylko single tryb vs. bot =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Fastly: przycisk jest w tej kabinie obok lewarka, tez nie mialem pojecia jak to przejsc mimo ze linka dopstawalem z 20 razy ;] , dopiero gdy ktos dal ta wersje z przyblizeniem zobaczylem ten przycisk. Bruce: The Incredible Machine? 1318682[/snapback] byc moze....nie wiem.....ale skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>??? :) pamietam ze jak nbylem chyba w 1 kalsie podstawowki non stop w to gralem :) EDIT tak!! to to!! DZIEKI!! Edytowane 9 Marca 2005 przez bruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...