Gość Kyniek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 od długigo czasu mi chodzi po głowie wlanie płynu UV do układu... teraz staje się to bo będzie wielka przebudowa układu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ja rozpuscilem w demineralce dwa wklady od markerow "fluorescent" i tez piknie swieci :) [pod UV..] pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 też rozważam taką możliwość ale generalnie mi chodzi czy ktoś stosował UV + denat + woda(ewentualnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) ja mam na niecale 2 litry wody, 50 ml spirytusu i plyn cooltek`a 30 ml (niebieski) wlane cale. Nie zauwazylem dziwnych efektow chocaiz nie wiem jak wygladaloby bez tego :D. Plyn swieci w UV raczej umarkowaine , ale to chyba taki urok tego plynu. Edytowane 9 Marca 2005 przez Szymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...