Lukas Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mam dziwny problem, o którym już chyba kiedyś czytałem na Tweaku, ale wtedy mnie jeszcze nie dotyczył. Otóż przy detonatorach 23.11, 27.20, 28.32 w windowsach mam odświeżanie 85 herzów /monitor 17cali 1024x768/ ale kiedy wchodzę do gier /np Ghost Recon/ bądź 3d marka odświeżanie spada do 60 herzow co widze gołym okiem oraz w OSD. Kiedy wychodze z gierki znowu wszystko jest ok. O co tu chodzi? Na tej samej konfiguracji sprzętowej tyle, że z 98se nie było problemu. Czy to sterownik ekranu w detonatorach, kwestia konfiguracji...??? Co ciekawsze w Max Payne nie ma przeskakiwania częstotliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Sciagnij sobie nvidia refreshfix. Jezeli nie chce Ci sie sciagac to w directx w ostatniej zakladce mozesz tez ustawic odswierzanie. W Max Payne nie zmienilo Ci sie bo gra lazi na opengl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Poszukaj na stronie programu NV Refreshrate Fix. Jezeli nie pomoze, uzyj RefreshLock (pomaga w 100%). Oba na stronie www.nvidia.prv.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Polecam RefreshLock jest extra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Dziękuję wszystkim za pomoc - dzisiaj będę próbował! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...