malacz88 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 HELP wyłączyłem grafe w sterownikach(głupie co?) teraz po załadowaniu windowsa zostaje czarny ekran co robić? tylko nie piszcie żeby uruchomić system w trybie awaryjnym bo to nic nie daje :(((( jeśli to ważne mam windowsa xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 A uruchamianie w trybie zgodności z VGA też nic nie daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Jak można wyłączyć grafę w sterownikach ? Serio nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 chyba w menadzerze urzaden da sie tak zrobic :D bo w sterach raczej sie nieda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Sproboj F8 podczas uruchamiania windowsa i daj OSTANIA ZNANA DZIAŁAJĄCA KONFIGURACJA czy jakos tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 to was zaskocze ani ostatnia konfiguracja ani tryb vga nic nie dają :( grafe wylączyłem w zakładce karta tam jest taka opcja używaj tego urządzenia no i to właśnie zostało zmienione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 PS MOJA KARTA TO ASUS GF5700LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ostatni ratunek: proboj cos bawic sie konsola odzyskiwania. Niegdy tego nie robilem jeszcze ale tu podaje 2 komendy ktore moga ci cos pomoc: Listsvc: Wyświetla listę usług i sterowników obecnych w systemie. Enable: Włącza usługę systemową lub sterownik Proboj moze cos zaskoczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 co to był wogole za pomysł z wyłączaniem grafiki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a gdyby tak: pożyczyć od kumpla inną kartę graf i zamianka - tylko na chwilę tryb awaryjny potem wyrzucasz wszytskie stery od grafiki i wywalasz wszystkie karty graficzne z managera urządzeń po restarcie i włożeniu Twojej karty powinien się podnieść ps. no chyba że nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Dobra tryb awaryjny nie dziala, ale w opcjach uruchamiania jest chyba jeszcze cos takiego jak tryb rejestrowany ( czy potwierdzany nie pamietam dokladnie ) i chyba w nim zatwierdza sie co ma byc zainicjowane a co nie, moze pomoze. Swoja droga po kiego grzmota bawisz sie w menadrzeze uzadzen, jak widac ze nie wiesz co do czego tam sluzy??!! Jezeli nie poskutkuje to mozesz jeszcze zrobic tak jak napisal ci wczesniej Nyny, ale musisz wiedziec co wlaczyc ( czytanie ze zrozumieniem ) aby nie wlaczyc czegos co ci jest potrzebne na walek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Próbowałem załadować inną grafe ale to nic nie daje bez pomocy fachowca sie nie obeszło stwierdził "no... ciekawy problem" musiał przenieść dane z dysku na inny - bez formatu sie nie obeszło ale przynajmniej nie straciłem danych skasował 15 zita (chyba nie dużo). a jeżeli chodzi o to czemu wylączyłem karte hmmm chciałem zobaczyć czy faktycznie tak można no i jak widać można chociaż wentyl na grafie cały czas sie kręcił :) oki dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 kurde koleś zaniża ceny jakbym wziął 15 zł za przewalenie danych i zainstalowanie sytsemu to by mnie zlinczowali na mieście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 kurde koleś zaniża ceny jakbym wziął 15 zł za przewalenie danych i zainstalowanie sytsemu to by mnie zlinczowali na mieście ;) 1321217[/snapback] Ouara ale do tyych 15 PLN dolicz jeszcze 100 PLN napiwku i powinno sie zgadzac :D --> malacz88 tez masz pomysly z wylaczaniem grafiki :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 jakbym wziął 15 zł za przewalenie danych i zainstalowanie sytsemu to by mnie zlinczowali na mieściedokladnie, cennik musi byc :wink: 100 za format + instal softu, bez babrania sie z danymi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 HELP wyłączyłem grafe w sterownikach(głupie co?) teraz po załadowaniu windowsa zostaje czarny ekran co robić? tylko nie piszcie żeby uruchomić system w trybie awaryjnym bo to nic nie daje :(((( jeśli to ważne mam windowsa xp 1318348[/snapback] blahaha nie ma bata...ale ekszyn....ja to bym probowal wyviagnac karte i wlozyc po jakims czasie jesce raz....mi wtedy zawsze pisze ze zainstalowano nowy sprzet i takie tam duperele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 nic nie zaniżam powaga 15 zita (5 zł napiwku za usługe w trybie natychmiastowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Nie lepiej bylo przeinstalowac system niz robic formata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Na wszelki wypadek dobrze zrobic obraz partycji niz foramtowac i na nowo stawiac genialny system(jesli systemem to mozna nazwac) Gates'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Próbowałem nainstalować sys. ale nic nadal był czarny obraz, funkcja napraw też do kitu :P jak ja psuje kompa to fachowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 format zawsze działa i taka rada na przyszłość co ważne to zdala od dysku C: bo potem wyłaczysz niewiadomo co (procek?? pff...) i bedzie kłopot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 na c u mnie tyko windows kilka zdjęć i dokumentów nieraz już sie przekonałem ze ważne rzeczy trzeba pakować na d PS procka to co najwyżej moge zjarać bo JESZCZE nie wiem jak go wyłączyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Odlaczyc zasilenie od coolera ,a na pewno szybciutko sie proc raz na zawsze wylaczy :D P.S to tylko jednorazowa operacja nie ma powrotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 mogles rownie dobrze wyciagnac grafike wlaczyc bez grafiki(2 razy raz wogole nie odpali za drugim razem idzie) wylaczyc kompa i wlozyc grafike u mnie zadzialalo:) tez sie bawilem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...