Skocz do zawartości
malacz88

WyłÄ…czyłem Grafike

Rekomendowane odpowiedzi

HELP wyłączyłem grafe w sterownikach(głupie co?) teraz po załadowaniu windowsa zostaje czarny ekran co robić? tylko nie piszcie żeby uruchomić system w trybie awaryjnym bo to nic nie daje :(((( jeśli to ważne mam windowsa xp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni ratunek: proboj cos bawic sie konsola odzyskiwania.

Niegdy tego nie robilem jeszcze ale tu podaje 2 komendy ktore moga ci cos pomoc:

Listsvc: Wyświetla listę usług i sterowników obecnych w systemie.

Enable: Włącza usługę systemową lub sterownik

Proboj moze cos zaskoczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdyby tak:

pożyczyć od kumpla inną kartę graf

i zamianka - tylko na chwilę

tryb awaryjny

potem wyrzucasz wszytskie stery od grafiki i wywalasz wszystkie karty graficzne z managera urządzeń

po restarcie i włożeniu Twojej karty powinien się podnieść

ps. no chyba że nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra tryb awaryjny nie dziala, ale w opcjach uruchamiania jest chyba jeszcze cos takiego jak tryb rejestrowany ( czy potwierdzany nie pamietam dokladnie ) i chyba w nim zatwierdza sie co ma byc zainicjowane a co nie, moze pomoze.

Swoja droga po kiego grzmota bawisz sie w menadrzeze uzadzen, jak widac ze nie wiesz co do czego tam sluzy??!!

Jezeli nie poskutkuje to mozesz jeszcze zrobic tak jak napisal ci wczesniej Nyny, ale musisz wiedziec co wlaczyc ( czytanie ze zrozumieniem ) aby nie wlaczyc czegos co ci jest potrzebne na walek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem załadować inną grafe ale to nic nie daje bez pomocy fachowca sie nie obeszło stwierdził "no... ciekawy problem" musiał przenieść dane z dysku na inny - bez formatu sie nie obeszło ale przynajmniej nie straciłem danych skasował 15 zita (chyba nie dużo). a jeżeli chodzi o to czemu wylączyłem karte hmmm chciałem zobaczyć czy faktycznie tak można no i jak widać można chociaż wentyl na grafie cały czas sie kręcił :) oki dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde koleś zaniża ceny

jakbym wziął 15 zł za przewalenie danych i zainstalowanie sytsemu to by mnie zlinczowali na mieście ;)

1321217[/snapback]

Ouara ale do tyych 15 PLN dolicz jeszcze 100 PLN napiwku i powinno sie zgadzac :D

--> malacz88 tez masz pomysly z wylaczaniem grafiki :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbym wziął 15 zł za przewalenie danych i zainstalowanie sytsemu to by mnie zlinczowali na mieście

dokladnie, cennik musi byc :wink: 100 za format + instal softu, bez babrania sie z danymi B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HELP wyłączyłem grafe w sterownikach(głupie co?) teraz po załadowaniu windowsa zostaje czarny ekran co robić? tylko nie piszcie żeby uruchomić system w trybie awaryjnym bo to nic nie daje :(((( jeśli to ważne mam windowsa xp

1318348[/snapback]

blahaha nie ma bata...ale ekszyn....ja to bym probowal wyviagnac karte i wlozyc po jakims czasie jesce raz....mi wtedy zawsze pisze ze zainstalowano nowy sprzet i takie tam duperele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi