Skocz do zawartości
koziolk

WB i sprzedaz!!

Czy byli by chetni??  

1. 1. Czy byli by chetni??

• TAK
      4
    • NIE
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie- czy jesli bym chcial sprzedawac WB`ki, ktore z zalozenia beda lepiej oddawaly cieplo niz od Mate`a LEV 1.,to czy byli by chetni (czy istnieje znalezienie szerszej rzeszy zainteresowanych). Cena takiego WB oscylowala by sie w granicach ~150-200zl-> ale to tylko rozeznanie??

Mianowicie chodzi mi o wieksza sprzedaz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie mam 1 sztabe miedzi elektrolitycznej o dosc sporych wymiarach :D i z niej bedziemy tworzyc WB`ki. Mam znajomego ktory dal mi w/w sztabe miedzi. Poki co nie naduzywam jego dobroci w celu zalatwiania miedzi->moze pozniej gdy uda nam sie skonstruowac porzadne WB i troszke ich sprzedam bede zalatwial miedz od niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bedziesz mial duzom konkurencje bo ja takze produkuje bloki wodne , pierwsza seria pelnych meidzianych wlasnie sie produkuje :) , a produkowane bedom też z podstawom i rdzeniem miedzianym (tak spreparowany rdzen jak maly radiator) a pokrywa bedzie z aluminium. Narazie jednag 1 jest zrobiony (slimak kwadratowy wyfrezowany) i moja cena to 70-80 zl a dl kanalu slimaka to 33cm takze cieplo to to odbiera dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi