koziolk Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Mam pytanie- czy jesli bym chcial sprzedawac WB`ki, ktore z zalozenia beda lepiej oddawaly cieplo niz od Mate`a LEV 1.,to czy byli by chetni (czy istnieje znalezienie szerszej rzeszy zainteresowanych). Cena takiego WB oscylowala by sie w granicach ~150-200zl-> ale to tylko rozeznanie?? Mianowicie chodzi mi o wieksza sprzedaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 wystaw kostki miedziane na handel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 IMHO za drogo. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Raczej duzo za drogo! Zlecenie takiej roboty fachowcowi wedlug wlasnego projektu wynioslo mnie 130 zlotych i jestem z jego pracy zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Stanowczo za drogo - jak chcesz sprzedać większą ilość to cena NIE może przekroczyć 150 zł (to i tak już dużo). Mogłbyś wrzucić jakiś projekt albo coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A moze jakis projekcik :?: Zeby bylo wiadomo czy warto czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Projekty zamieszcze za jakis czas jak sie beda juz WB`ki robily,teraz tych projektow mamy kilka i chcemy wymyslec cos naprawde super :idea: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 a sprzedaz kostke miedziana ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jak na razie mam 1 sztabe miedzi elektrolitycznej o dosc sporych wymiarach :D i z niej bedziemy tworzyc WB`ki. Mam znajomego ktory dal mi w/w sztabe miedzi. Poki co nie naduzywam jego dobroci w celu zalatwiania miedzi->moze pozniej gdy uda nam sie skonstruowac porzadne WB i troszke ich sprzedam bede zalatwial miedz od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 to bedziesz mial duzom konkurencje bo ja takze produkuje bloki wodne , pierwsza seria pelnych meidzianych wlasnie sie produkuje :) , a produkowane bedom też z podstawom i rdzeniem miedzianym (tak spreparowany rdzen jak maly radiator) a pokrywa bedzie z aluminium. Narazie jednag 1 jest zrobiony (slimak kwadratowy wyfrezowany) i moja cena to 70-80 zl a dl kanalu slimaka to 33cm takze cieplo to to odbiera dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...