lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Czy ktoś się orientuje czy taka pasta przewodzi prąd? Ogólnie rozchodzi sie o to, że musze czyms pamiątki posmarować i jakby czasem sie usyfiły styki to nie chce zwarcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 oj przewodzi :D musisz delikatnie smarować po kościach nie dużo tak żeby ci nie wyciekła pasta na elektronikę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Albo jakoś osłoń inne miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 W takim razie chyba zwykłą, sylikonową zastosuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 To juz lepiej Arctic Alumina(bodajze)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 To jeszcze pomyśle, narazie kombinuje zaczep na radiatory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 srebro chyba przewodzi prad z tego co jeszcze wiem z fizyki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Proste że srebro przewodzi, ale pasta jest silikonowa poniekąd. Miałbym miernik to by problemu nie było, a nie chce mi sie żarówki po ścieżce pasty podłączać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Srebro w pastach jest w innej postaci, nie metalicznej na starym forum jest topic o tym z tego co goscie tam mierzyli to spoko , nie robi zwarcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 TUTAJ jhest link do tego postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 To kozak, nie będe sie pieprzył z sylikonową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Najlepiej, to kup sobie AS3 i posmaruj pamięci i będzie OK. Sąsiadowi tak zrobiłem i mu jak na razie chodzi od 3 miechów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 na kazdej pascie pisze (powinno) cos takiego jak napiecie przebicia jak jest duze to przewodzi - generalnie bardzo slabo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Moja (7.5 W/mh???) przewodzi. Dzis sie o tym przekonałem :x :cry: Mam teraz Rive tnt2 pro 24mbb!!!!!!!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 troche duzo 8O szkoda rivki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...