Argi Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam Antka 1800 xp na Solteku DRV5 i grafę GF3 Ti200 Gainwarda. Po delikatnym podkręceniu (na FSB 143) w pewnym momencie przy każdym ruchu myszą gaśnie monitor (na czarno). Za chwilę obraz sie pojawia. I tak w kółko. Nie wiem co jest. Przecież AGP jest w tym momencie taktowane dosyć nisko. Powinno spoko wytrzymywać. Jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam Antka 1800 xp na Solteku DRV5 i grafę GF3 Ti200 Gainwarda. Po delikatnym podkręceniu (na FSB 143) w pewnym momencie przy każdym ruchu myszą gaśnie monitor (na czarno). Za chwilę obraz sie pojawia. I tak w kółko. Nie wiem co jest. Przecież AGP jest w tym momencie taktowane dosyć nisko. Powinno spoko wytrzymywać. Jak myślicie? A co ma gasniecie monitora do AGP? Mozesz blizej wyjasnic co to za monitor i.t.p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Monitor moze zgasnac jesli beda jakies problemy z grafa (jesli FSB jest podkrecona to i taktowanie AGP idzie w gore). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Mam Antka 1800 xp na Solteku DRV5 i grafę GF3 Ti200 Gainwarda. Po delikatnym podkręceniu (na FSB 143) w pewnym momencie przy każdym ruchu myszą gaśnie monitor (na czarno). Za chwilę obraz sie pojawia. I tak w kółko. Nie wiem co jest. Przecież AGP jest w tym momencie taktowane dosyć nisko. Powinno spoko wytrzymywać. Jak myślicie? A co ma gasniecie monitora do AGP? Mozesz blizej wyjasnic co to za monitor i.t.p.No nie rozśmieszaj mnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 widocznie dżifors bardzo wrażliwy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...