ricko11 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam!! Czy ktos moze mi podac jaki jest teraz najnowszy firmware do nec 3520a?? Szukam po roznych forach ale tam jedni twierdza ze najnowszy to 1.04 a inni ze juz cos nowego jest... Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 odwiedz forum.cdrinfo.pl wszystkiego sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Witam!! Czy ktos moze mi podac jaki jest teraz najnowszy firmware do nec 3520a?? Szukam po roznych forach ale tam jedni twierdza ze najnowszy to 1.04 a inni ze juz cos nowego jest... Prosze o pomoc. 1330176[/snapback] Czemu wszyscy lecą na łatwiznę? :? Troche poszukać trzeba. Gotowy temat istnieje juz od dłuższego czasu. :rolleyes: Patrz tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=107570 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Dzieki wielkie!! Musicie mi wybaczyc ta moja niewiedze ale takie zeczy jak biosy i te sprawy to dla mnie czarna magia :D . Jeszcze raz bardzo dziekuje za odpowiedz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...