Skocz do zawartości
dayus

Przymulenia Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze, Ty podales argument

- nie nadaje sie w kompach z mala iloscia pamieci

Ale niektorzy (sporo osob) ma 512 a nawet juz 1gb powoli staje sie popularny, wiec to ze cos zajmuje 50mb (u mnie tyle), nie jest tak istotne.

PUNISHER i KUBA TM nie odzywacie sie?

1334425[/snapback]

Nie odzywałem się, bo już spałem :D

Po pierwsze jak już powiedziano muli kompa a po drugie jest zawodny - zdarzyło się i to nie raz, że nie wykrył mi jakiegoś wirusa czy trojana... z NOD32 nie mam takich problemów. Jedyne co przydatne z Nortona to narzędzia, ale na pewno nie antywir. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czegoś nie kumam... Defragmentacje dysku systemowego robiłeś? Czy skandiska robiłeś? Czy masz odpowiednio ustawiony plik wymiany (pamięć wirtualna)? Co? Weź pokombinuj z tymi rzeczami a potem powiedz czy zadziałało!

1335062[/snapback]

A ty sie z choinki urwales? Czytales topic, czy tylko pierwszy post? Wez lepiej skasuj swojego posta, wtedy i ja swojego skasuje i sie nie osmieszaj :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tu wszyscy kombinują a nie doszukałem się podpowiedzi - czy dysk masz ustawiony na Ultra ATA? Może jako PIO działa :) To najczęstrza przyczyna chociaż dotyczy to raczej dysku dopinanych a nie systemowego...

PS Norton na wszystkich komputerach z którymi miałem kontakt zamulał system :( a pod 2003 nie potrzebuję żadnego dodatkowego programu zabezpieczającego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tu wszyscy kombinują a nie doszukałem się podpowiedzi - czy dysk masz ustawiony na Ultra ATA? Może jako PIO działa :) To najczęstrza przyczyna chociaż dotyczy to raczej dysku dopinanych a nie systemowego...

PS Norton na wszystkich komputerach z którymi miałem kontakt zamulał system :( a pod 2003 nie potrzebuję żadnego dodatkowego programu zabezpieczającego :P

1335966[/snapback]

Ty tez nie czytales calego tematu?

Boże widzisz i nie grzmisz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw dwie osoby ysmiewaly nortona nie podajac zadnych argumentow.

Potem jedna osoba mowi ze moze kontroler zepsuty, kiedy autro napisal, ze to zamulenie bylo winą wirusa.

Nastepnie kolejna osoba proponuje rozwiazanie do problemu, ktorego juz nie ma. Na koncu Ty...

I dziwisz sie ze jestem nerwowy, skoro polowa osob na tym forum ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi