PUNISHER Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Dobrze, Ty podales argument - nie nadaje sie w kompach z mala iloscia pamieci Ale niektorzy (sporo osob) ma 512 a nawet juz 1gb powoli staje sie popularny, wiec to ze cos zajmuje 50mb (u mnie tyle), nie jest tak istotne. PUNISHER i KUBA TM nie odzywacie sie? 1334425[/snapback] Nie odzywałem się, bo już spałem :D Po pierwsze jak już powiedziano muli kompa a po drugie jest zawodny - zdarzyło się i to nie raz, że nie wykrył mi jakiegoś wirusa czy trojana... z NOD32 nie mam takich problemów. Jedyne co przydatne z Nortona to narzędzia, ale na pewno nie antywir. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ja czegoś nie kumam... Defragmentacje dysku systemowego robiłeś? Czy skandiska robiłeś? Czy masz odpowiednio ustawiony plik wymiany (pamięć wirtualna)? Co? Weź pokombinuj z tymi rzeczami a potem powiedz czy zadziałało! 1335062[/snapback] A ty sie z choinki urwales? Czytales topic, czy tylko pierwszy post? Wez lepiej skasuj swojego posta, wtedy i ja swojego skasuje i sie nie osmieszaj :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ok to zrobie update defragmenatcje robilem na wsyztskich dyskach, scandiska przy ruchomieniu, a pamiec wirtualna ust. na 900MB const. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Więc DAYUS czekamy na wyniki twojej walki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 to mam nowy problem - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=122460 a jutro reinstal windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Jak Ty to robisz? Tyle problemow, jeszcze jednen nie rozwiazany, juz nastepny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Tak tu wszyscy kombinują a nie doszukałem się podpowiedzi - czy dysk masz ustawiony na Ultra ATA? Może jako PIO działa :) To najczęstrza przyczyna chociaż dotyczy to raczej dysku dopinanych a nie systemowego... PS Norton na wszystkich komputerach z którymi miałem kontakt zamulał system :( a pod 2003 nie potrzebuję żadnego dodatkowego programu zabezpieczającego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ale z tymi mailami to juz sie powoli pogodzam.... a z dysk mam SATA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Tak tu wszyscy kombinują a nie doszukałem się podpowiedzi - czy dysk masz ustawiony na Ultra ATA? Może jako PIO działa :) To najczęstrza przyczyna chociaż dotyczy to raczej dysku dopinanych a nie systemowego... PS Norton na wszystkich komputerach z którymi miałem kontakt zamulał system :( a pod 2003 nie potrzebuję żadnego dodatkowego programu zabezpieczającego :P 1335966[/snapback] Ty tez nie czytales calego tematu? Boże widzisz i nie grzmisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ty tez nie czytales calego tematu? Boże widzisz i nie grzmisz! 1336461[/snapback] Co wy tacy nerwowi ostatnio? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Najpierw dwie osoby ysmiewaly nortona nie podajac zadnych argumentow. Potem jedna osoba mowi ze moze kontroler zepsuty, kiedy autro napisal, ze to zamulenie bylo winą wirusa. Nastepnie kolejna osoba proponuje rozwiazanie do problemu, ktorego juz nie ma. Na koncu Ty... I dziwisz sie ze jestem nerwowy, skoro polowa osob na tym forum ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 a nie wiecie co mozna zrobic orajacym dyskiem, bo nie chce mi sie go wywozic na serwis. Moze by sie dalo cos zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Podwiesić na gumkach, albo tak jak ja, pozozyc na miekkiej szmatce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ale nie o to chodzi... nie chce go wyciszac(bo juz sie przyzwyczailem) chodzi o to,aby dysk drapajac nie robil przestojów w systemie i roznych programikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 256mb ram to dla WinXP maleńko czasami 1332521[/snapback] no co ty na sam system starczy i napewno nie bedzie sie tak mulil, sam mialem tyle i uciagna bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...