Q Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam. Mam win xp sp2 i neo+ bez limitu 640.. A zauważyłem, że dokładnie po 24h następuje autorozłaczenie z internetem.. Da sie to jakos usunąć? Czy to problem mojego Win czy neo+?? Ma ktos tak??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Tak to juz jest z neostrada, ze rozlacza sie co 24 godziny aby zmienic adres IP. Nic na to nie poradzisz. Jedyne co mozesz zrobic to automatyczne laczenie po rozlaczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bindo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ziom w umowie masz napisane, ze co 24h nastepuje zmiana Ip, lecz musze ci powiedziec ze ja mam neo 128 i mi chodzil net ok 35 h nie wiem dlaczego ale sie ucieszylem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Właśnie sprawdziłem internet rozłaczył się bo 24h i 8 sek. Czyli tak musi być? Nic sie nie da na to poradzic? Bo czekałem na emulu 20godzin w kolejce i sie doczekalem a tu res neo i znow czekam :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) a zobacz tutaj wystarczy troche poszukac Edytowane 8 Maja 2005 przez Rezker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 rozłącza sie z tego co wiem gdy lacze stoi daleko od centrali :P tak przynajmniej kumpel ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...